Mini expo's:

 • Geen evenementen aanwezig

 • Wil je graag hulp bij het aanvragen van een WW-uitkering?

  Word je binnenkort werkeloos? Dan kun je online bij het UWV een WW-uitkering aanvragen. Maar hoe vraag je dat aan?

  Energietoeslag 2023 nog niet gehad? Vraag ‘m aan!

  Je kunt weer energietoeslag aanvragen bij de gemeente. De toeslag is maximaal 1.300 euro. De energietoeslag is bedoeld voor Maastrichtse huishoudens met een inkomen tot 130% van het sociaal minimum. Het netto-inkomen voor een alleenstaande/ alleenstaand ouder is dan niet hoger dan 1503 euro per maand en voor gehuwden/ samenwonenden 2146 euro per maand. Veel huishoudens kregen de energietoeslag in november al automatisch op hun rekening.  

  PLUS historisch verzamelalbum met verborgen verhalen uit de geschiedenis van Maastricht

   

  Het PLUS historisch verzamelalbum is een eerbetoon aan de rijke geschiedenis en het culturele erfgoed van Maastricht. Maastricht Museum vertelt de verhalen bij de historische foto’s en tekeningen uit de collectie van het Historisch Centrum Limburg. Joes Minis, conservator Limburgense verbonden aan Maastricht Museum, is de auteur van het album. Vrijdag 8 december zal het eerste verzamelalbum over de geschiedenis van Maastricht worden overhandigd aan Wim Hupperetz, directeur Maastricht Museum, door de eigenaren van de PLUS supermarkten in Maastricht. Vanaf zondag 10 december is het album en de stickers verkrijgbaar in alle PLUS supermarkten in Maastricht.

  Start Infopunt Advies & Hulp op 2 januari

  Je kunt je zaken met de overheid online regelen. Dat is vaak handig, maar niet altijd en niet voor iedereen. Want wat nou als je situatie zo ingewikkeld is dat je deze niet digitaal kunt afhandelen? Of je hebt een bijzondere vraag, die een uitgebreid antwoord nodig heeft. Of je hebt met zoveel verschillende organisaties te maken dat je niet meer weet waar je moet zijn.


  1 2 3 4 5 »