Welkom bij de bibliotheek!

Fijn dat je lid bent geworden van onze bibliotheek. Op deze pagina lees je wat we allemaal te bieden hebben en hoe je de wereld van de bibliotheek kunt ontdekken. En voor jou als lid zijn er regelmatig speciale voordelen zoals gratis deelname aan online cursussen, korting op de entree van het Natuurhistorisch Museum Maastricht en andere evenementen en nog veel meer. Abonneer je ook gelijk op onze nieuwsbrief en je ontvangt alle nieuws direct in je mailbox. Tot slot: Kijk eens op je gemak rond op deze website en laat je inspireren. Veel plezier!

Bibliotheeknieuws

Lockdown wordt verlengd t/m 26 mei 2021, Afhaalbieb blijft open

Woensdag 24 Maart 2021

Wat verlangen we ernaar om weer tussen de boeken te snuffelen... Maar we moeten geduld hebben. De lockdown om de verspreiding van het coronavirus terug te dringen wordt verlengd t/m 26 mei. Dus voor nu, maak gebruik van de AfhaalBieb.

De Nationale Voorleeswedstrijd - Dit jaar anders dan anders

Donderdag 18 Maart 2021

De Voorleeskampioen 2021 van Regio Mergelland is Lynn v/d Waarsenburg van RKBS Maurice Rose uit Margraten. De halve finale (Regio Mergelland) van De Nationale Voorleeswedstrijd verliep, dit jaar, anders dan anders. Door de lockdown was er geen live bijeenkomst met supporters, geen bemoedigende blikken van de jury en geen applaus… De kandidaten stuurden allemaal een filmpje in waarin ze zelf de ‘voorlees-hoofdrol’ spelen. Dit was niet alleen lastig voor de deelnemers, maar ook voor de jury. De echte beleving voel je, hoor je, zie je, op een podium met live publiek.

Gratis hulp bij invullen Belastingaangifte en aanvraag Toeslagen

Dinsdag 9 Februari 2021

Kun je wel wat hulp gebruiken bij je belastingaangifte via de computer? Een expert die met je meekijkt? Of heb je een vraag?


1 2 3 4 5 »

Speciaal voor...

Mijn menu - Verlengen en meer...

a