URGENT! Sluiting gebouwen Centre Céramique, Kumulus en Natuurhistorisch Museum Maastricht wegens Coronavirus

Ten gevolge van de ontwikkelingen rondom het Coronavirus is besloten om al onze gebouwen t/m 6 april te sluiten voor publiek.

Dit betekent concreet dat er vanaf morgen, vrijdag 13 maart, geen activiteiten meer plaatsvinden. Denk aan het geven van cursussen, Boekenweek lezing, Flamencoweekend, opening expositie Beeldende kunsten, boeken uitleen, museumbezoek etc.
Wij volgen hiermee de landelijke maatregelingen die het RIVM en de GGD hebben afgegeven.

Volg onze websites en social media voor de actuele stand van zaken.


Welke gevolgen heeft dit?

• Materialen kunnen niet ingeleverd worden

• Buiten Boekenbrievenbus is dicht

• Boetevrije periode t/m medio april

• Niet opgehaalde reserveringen blijven voor je klaar staan tot 10 dagen nadat we weer open zijn

• Reserveringen die nu worden geplaatst, worden pas verwerkt nadat wij weer open zijn

• Wij bieden geen dienstverlening aan klanten, ook niet buiten onze eigen locaties. Dit betekent ook geen dienstverlening bij Bibliotheken op School, Boek aan huis

• Alle vestigingen zijn gesloten, ook in Heer en Malpertuis

• Online lenen van e-books kan wel via onlinebibliotheek.nl en de luisterbieb app. Ook de meeste van onze digitale bronnen (https://bibliotheek.centreceramique.nl/collecties-digitale-bibliotheek) zijn thuis beschikbaar na inlog met bibliotheekpasnummer en bijbehorend wachtwoord.

• Nog geen lid en wel e-books willen lenen? Schrijf je online in via https://bibliotheek.centreceramique.nl/abonnementen. Jeugd- en studentenabonnementen zijn geblokkeerd ivm benodigde controle. Deze klanten kunnen een mail sturen naar klantenservice@maastricht.nl. Onze klantenservice verzorgt de afhandeling, zodat je snel gebruik kan maken van je abonnement.


Heb je vragen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@maastricht.nl.

Met vriendelijke groet,

Centre Céramique / Kumulus / Natuurhistorisch Museum Maastricht

 

 

02 april

Geannuleerd: Letters bij de lunch: Limburgse Stieg Larsson gevonden?

Het lexicon Moord in het bronsgroen eikenhout. Misdaadliteratuur in Limburg is in feite het antwoord op de zoektocht van Jos van Cann & Peter Winkels naar een Limburgse Stieg Larsson.

12:30 - 13:30
02 april

Geannuleerd: Muziek op schoot is méér dan muziek 0+

Zin om een keer met je kleintje, en samen met andere ouders en hun jonge kinderen, te spelen, luisteren, bewegen en zingen? Kortom, samen te genieten van muziek maken?

15:30 - 16:30
05 april

Geannuleerd: Knuffelgymen 1+

Workshop voor peuters van 1-3 jaar en (groot)ouders / verzorgers. Door Eveline Arnold, docent muziek en bewegen en psychomotorisch kindertherapeut van MaatSpel.

15:30 - 16:30
07 april

Geannuleerd: De leesclub leest: Vallen is als vliegen

Wanneer haar zestien jaar oudere zus, uitgehongerd en uitgedroogd, van de trap valt en sterft, doet dat als een vonk de woede van de schrijfster ontbranden.

19:00 - 20:45
14 april

Gratis hulp bij invullen Belastingaangifte en aanvraag Toeslagen

Kun je wel wat hulp gebruiken bij je belastingaangifte via de computer? Een expert die met je meekijkt? Of heb je een vraag?

14:00 - 17:00