Bibliotheek Wise app

Met 'Bibliotheek Wise app' hebben leden van Centre Céramique altijd en overal toegang tot hun bibliotheek. Raadpleeg via uw mobiel de catalogus en reserveer direct. U ziet gemakkelijk welke materialen u in huis heeft en wanneer u deze terug moet brengen. Daarnaast kunt u de materialen op ieder moment via uw mobiel verlengen.

Functionaliteiten

 • Wat heb ik thuis? Of verlengen
  In één oogopslag zien wat u allemaal thuis heeft en wanneer dit weer ingeleverd moet worden. Met de mogelijkheid om direct te verlengen; dit kan ook in één handeling voor alle gezinsleden tegelijk – mits u daarvoor gemachtigd bent.
 • Zoeken in de catalogus
  Alle zoekopties uit de reguliere catalogus zijn beschikbaar: titel, auteur, onderwerp, woorden, series etc; naar jeugdboeken, e-books etc. Desgewenst kunt u reserveringen plaatsen en titels aan een verlanglijst toevoegen. Desgewenst kunt u reserveringen plaatsen en titels aan een verlanglijst toevoegen.
 • Aanwinsten, leesadvies, ratings
  Lastig om te kiezen? U wordt geholpen met aanwinstenoverzichten, (persoonlijke) lees- en luisteradviezen of door te zien hoe anderen titels hebben gewaardeerd.
 • Gegevens beheren
  Zelf uw gegevens beheren: gebruikersnaam, wachtwoord, mailadres, de wijze waarop u berichten van de bibliotheek wilt ontvangen, maar ook uw reserveringen en verlanglijst.
 • Reserveringen ophalen?
  Inbox en push-berichten houden u op de hoogte van de laatste stand van zaken. Materialen inleveren? De bibliotheek laat het u weten.
 • NFC-reader
  Beschikt uw toestel over een NFC-reader dan kunt u het RFID label van bibliotheekboeken scannen om direct titelbeschrijvingen en ratings te zien.

 

Bekijk alle functionaliteiten van Mijn Menu

Downloaden

Google play store   
Heeft u een device dat voorzien is van Android? Klik dan op bovenstaande banner om de app te downloaden in Google Play. 
 
Apple app store
Heeft u een device van Apple, zoals een iPhone, iPad of iPod touch? Klik dan op bovenstaande banner om de app te downloaden in de AppStore.