Bibliotheek biedt gratis online trainingen aan

De Koninklijke Bibliotheek (KB) en online opleider SkillsTown zijn een samenwerking aangegaan om gratis aan alle inwoners van Nederland 28 online trainingen aan te kunnen bieden. De trainingen hebben betrekking op zowel persoonlijke als professionele vaardigheden. Met het initiatief willen de KB en SkillsTown alle Nederlanders in deze moeilijke periode ondersteunen.

In het pakket van 28 trainingen, die deel uitmaken van het aanbod van online opleider SkillsTown, wordt aandacht besteed aan zowel persoonlijke als professionele vaardigheden. De trainingen hebben betrekking op onderwerpen als timemanagement, communicatie, productiviteit, digitale vaardigheden en talen. Verder omvat het aanbod onder andere cursussen digitale fotografie, yoga en mindfulness, sporten en bewegen, gezond eten en is er een korte cursus over geluk.

Aanvraag gratis toegang tot online trainingen