Junior Einstein

Junior Einstein is een online leer-en oefenomgeving voor alle vakken van de basisschool. Het aanbod bevat honderdduizenden opgaven voor de groep 2 tot en met 8. Bovendien is er heel veel uitleg met video's en uitlegartikelen. Zo kunnen kinderen serieus oefenen op hun eigen niveau en grote vooruitgang boeken in hun kennis en vaardigheden. Junior Einstein is in de bibliotheek voor iedereen raadpleegbaar en thuis alleen voor bibliotheekleden na inlog met je bibliotheekpasnummer en wachtwoord.

 

Start Junior Einstein 

 

 • Over Junior Einstein

  Junior Einstein is in de bibliotheek voor iedereen raadpleegbaar en thuis alleen voor bibliotheekleden na inlog met je bibliotheekpasnummer en wachtwoord. Wil je dat je kind beter wordt in wat hij op school leert? Wil je ook dat hij overal kan oefenen? Junior Einstein maakt dat mogelijk! Op Junior Einstein staan oefeningen bij alle vakken die je kind op school krijgt. Je kind kan ze maken op de computer, tablet en mobiele telefoon. De oefeningen zijn door professionals uit het onderwijs opgesteld. Door het maken van deze oefeningen wordt je kind beter in een vak en zal hij een stuk zelfverzekerder worden.

  Artikelen

  Sommige onderwerpen zijn lastiger onder de knie te krijgen dan andere. Ter ondersteuning zijn er honderden artikelen gemaakt met  uitgebreide uitleg over onderwerpen waar veel vragen over zijn. Klokkijken, breuken, werkwoordspelling - om een paar belangrijke te noemen - zijn nu beschikbaar, maar op korte termijn komt er nog veel meer.

  Werkbladen, uitlegkaarten en ander materiaal

  Je kunt niet alleen online oefeningen maken. Je krijgt ook toegang tot duizenden downloadbare bestanden in pdf-formaat. Werkbladen, schrijfbladen, letterkaarten, uitlegkaarten, je vindt ze allemaal in Junior Einstein.

  Video's

  Wat doe je op school als je niet weet hoe je verder moet met een opgave? Je vraagt je meester of juf om uitleg, waarna je weer verder kan werken. Op de websites van Junior Einstein zijn bij heel veel vragen video’s beschikbaar. Hierin legt een juf of meester uit hoe je de opgave kunt maken, net als op school.

 •  

  Stel je vraag aan onze medewerkers of gebruik onderstaand webformulier. 

  * Verplicht in te vullen

   

  Is het mailadres correct ingevuld?