Educatie

Een leven lang leren. Het kan in Centre Céramique. Want het is de aangewezen plek voor mensen die ondersteuning zoeken bij hun opleiding en studie. Naast onze uitgebreide collecties en studie- en internetfaciliteiten, organiseren wij komend seizoen verrassende cursussen, die voor u een inspiratiebron kunnen zijn op het gebied van literatuur, computer en internet, schrijven, architectuur en kunst. Bijeenkomsten die u aanzetten tot een andere manier van lezen, luisteren, kijken en genieten van het leven. 

Bibliotheek, maatschappelijk hart van de samenleving

 
 • 01 december

  Taalcafé Malpertuis

  10:00 - 12:00
  03 december
  03 december
  Klik&Tik

  Klik en Tik:

  Handiger worden met de computer, internet en social media
  14:00 - 16:00
  08 december

  Taalcafé Malpertuis

  10:00 - 12:00
  1 2 3 4
 • Hé jij! Hulp nodig bij je literatuurlijst?

  Je moet lezen voor je lijst, maar welk boek past bij je? Kies je voor een dun boek, een boek dat recent is verschenen of een populair boek? Wij hebben een tweetal literaire bronnen voor jou met betrouwbare info die je mag gebruiken voor je leesdossier.

  LiteRom

  De LiteRom is de grootste verzameling artikelen, interviews en recensies over Nederlandse- en buitenlandse literatuur. Onder andere recensies van Het Diner en Het Gouden Ei.

  Uittrekselbank

  Of zie jij door de bomen het bos niet meer? Geen paniek! De Uittrekselbank helpt je een handje met 2700 uittreksels en informatie over schrijvers. Snel en eenvoudig een gratis uittreksel.

  Heb je een geldig bibliotheeklidmaatschap dan zijn de LiteRom en Uittrekselbank ook thuis te gebruiken. Inloggen met je bibliotheekpas en wachtwoord. Surf naar https://bibliotheek.centreceramique.nl/literatuur Of bezoek Centre Céramique. Kan je snel zien of er iets naar je zin bij zit.