Educatie

Een leven lang leren. Het kan in Centre Céramique. Want het is de aangewezen plek voor mensen die ondersteuning zoeken bij hun opleiding en studie. Naast onze uitgebreide collecties en studie- en internetfaciliteiten, organiseren wij komend seizoen verrassende cursussen, die voor u een inspiratiebron kunnen zijn op het gebied van literatuur, computer en internet, schrijven, architectuur en kunst. Bijeenkomsten die u aanzetten tot een andere manier van lezen, luisteren, kijken en genieten van het leven. 

Bibliotheek, maatschappelijk hart van de samenleving

 
 • 28 januari
  Klik&Tik

  Geannuleerd: Klik en Tik:

  Handiger worden met de computer, internet en social media
  14:00 - 16:00
  04 februari
  Klik&Tik

  Geannuleerd: Klik en Tik:

  Handiger worden met de computer, internet en social media
  14:00 - 16:00
  09 februari
  11 februari
  Klik&Tik

  Klik en Tik:

  Handiger worden met de computer, internet en social media
  14:00 - 16:00
 • Cursus van de maand oktober: Beter leren veranderen

  In oktober staat de cursus: 'Beter leren veranderen' voor je klaar. Doe er je voordeel mee!

  Veranderen vraagt veel van ons. Vaak schrikken we terug en denken we alleen aan alles wat we kunnen verliezen. En dat is zonde. Dit webinar nodigt je uit om zelf stappen te maken zodat veranderen aangenaam wordt. Veranderen is een vaardigheid die je kunt trainen. En doorzetten loont!

  Volg een gratis cursus

  Als lid van de Bibliotheek kun je een jaar lang gratis twee online cursussen volgen. Om een nieuwe hobby te ontdekken of een vreemde taal te leren. Om te werken aan je persoonlijke ontwikkeling of wegwijs te worden in een computerprogramma.

  Hoe werkt het?

  Met een geldig bibliotheeklidmaatschap kun je twee cursussen per jaar kiezen. Je volgt de cursus van je keuze in je eigen tijd en tempo. Je hebt alleen internet nodig. Na het aanmelden kom je in je persoonlijke cursusomgeving waar je cursus voor je klaar staat.

  Meer weten?

  Ga naar www.onlinebibliotheek.nl/cursussen.html voor meer informatie en een overzicht van het cursusaanbod.