Welkom bij de bibliotheek!

Fijn dat je lid bent geworden van onze bibliotheek. Op deze pagina lees je wat we allemaal te bieden hebben en hoe je de wereld van de bibliotheek kunt ontdekken. En voor jou als lid zijn er regelmatig speciale voordelen zoals gratis deelname aan online cursussen, korting op de entree van het Natuurhistorisch Museum Maastricht en andere evenementen en nog veel meer. Abonneer je ook gelijk op onze nieuwsbrief en je ontvangt alle nieuws direct in je mailbox. Tot slot: Kijk eens op je gemak rond op deze website en laat je inspireren. Veel plezier!

Bibliotheeknieuws

Wil je graag hulp bij het verlengen of aanvragen van je rijbewijs?

Zondag 17 September 2023

Ben je 75 jaar of ouder en ga je je rijbewijs verlengen? Of wil je je theorie-examen doen of je rijschool machtigen voor het praktijkexamen? Dit regel je allemaal op de website van het CBR. Maar hoe doe je dat? 

Wil je graag hulp bij het aanmaken van een OV-chipaccount?

Zaterdag 12 Augustus 2023

Reizen met de OV-chipkaart vindt niet iedereen eenvoudig. Op de site ov-chipkaart.nl wordt uitgelegd wat de OV-chipkaart is, waar je die kunt kopen, hoe je de kaart moet opladen en hoe je ermee moet reizen. Ook kun je hier een OV-chipaccount aanmaken. Vind je dit moeilijk?

Wil je graag hulp bij het aanvragen van een zwangerschaps-uitkering?

Vrijdag 14 Juli 2023

Krijg je een kind? Dan kun je een zwangerschapsuitkering en bevallingsuitkering (WAZO) aanvragen. Het hangt van jouw situatie af wie de aanvraag doet en wanneer. Ben je in loondienst of heb je een uitkering van UWV? Dan heb je misschien ook recht op zwangerschapsverlof en bevallingsverlof. Is jouw partner zwanger? Dan kun je misschien aanvullend geboorteverlof aanvragen. Maar hoe vraag je dat aan?


1 2 3 4 5 »

Speciaal voor...

Mijn menu - Verlengen en meer...

Agenda - Wat is er te doen?

Geen evenementen aanwezig