Welkom bij de bibliotheek!

Fijn dat je lid bent geworden van onze bibliotheek. Op deze pagina lees je wat we allemaal te bieden hebben en hoe je de wereld van de bibliotheek kunt ontdekken. En voor jou als lid zijn er regelmatig speciale voordelen zoals gratis deelname aan online cursussen, korting op de entree van het Natuurhistorisch Museum Maastricht en andere evenementen en nog veel meer. Abonneer je ook gelijk op onze nieuwsbrief en je ontvangt alle nieuws direct in je mailbox. Tot slot: Kijk eens op je gemak rond op deze website en laat je inspireren. Veel plezier!

Bibliotheeknieuws

Wil je graag hulp bij het regelen van je alimentatie?

Vrijdag 13 Mei 2022

Wat als de alimentatie niet (helemaal) wordt betaald? Je kunt dan kosteloos het LBIO inschakelen en hun online om hulp vragen. Vind je dit moeilijk?

Nu ook thuis beter leren computeren via de bibliotheek

Vrijdag 11 Maart 2022

Wil je handiger worden met de computer, tablet en smartphone? Volg dan in Centre Céramique of thuis gratis online SeniorWeb-cursussen. Zo kun je bijvoorbeeld beter leren e-mailen, werken met Windows, Word en Excel of Whatsapp gebruiken. Je kunt kiezen uit maar liefst 25 cursussen. Ze zijn er voor iedereen, jong en oud, ook als je geen lid bent van de bibliotheek.

Bibliotheek stopt met cd-collecties

Donderdag 20 Januari 2022

We stoppen per 1 maart aanstaande met onze cd-collectie. 
De ontwikkelingen van, met name, streaming muziekdiensten als Spotify hebben de laatste jaren duidelijk effect gehad op de uitleningen van de collectie cd’s. 


« 5 6 7 8 9

Speciaal voor...

Mijn menu - Verlengen en meer...

Agenda - Wat is er te doen?

Geen evenementen aanwezig