Welkom bij de bibliotheek!

Fijn dat je lid bent geworden van onze bibliotheek. Op deze pagina lees je wat we allemaal te bieden hebben en hoe je de wereld van de bibliotheek kunt ontdekken. En voor jou als lid zijn er regelmatig speciale voordelen zoals gratis deelname aan online cursussen, korting op de entree van het Natuurhistorisch Museum Maastricht en andere evenementen en nog veel meer. Abonneer je ook gelijk op onze nieuwsbrief en je ontvangt alle nieuws direct in je mailbox. Tot slot: Kijk eens op je gemak rond op deze website en laat je inspireren. Veel plezier!

Bibliotheeknieuws

Aanbod Seniorweb cursussen flink gegroeid

Beter leren computeren
Dinsdag 16 Augustus 2022

Al sinds enige tijd bieden we online cursussen digitale vaardigheden van SeniorWeb gratis aan voor onze leden en niet-leden. Zo kun je bijvoorbeeld beter leren e-mailen, foto’s bewerken, Word en Excel of Whatsapp gebruiken.

Lekker lezen in de zomer! Doe mee met Vakantielezen

Zaterdag 13 Augustus 2022

Op de camping, in de tuin, aan het strand of op de trampoline: in de zomer kun je overal lezen. En met Vakantielezen van de Bibliotheek wordt lezen extra leuk! Ga je deze zomer mee op reis?

E-books en luisterboeken van de online Bibliotheek

Dinsdag 9 Augustus 2022

In de file op weg naar je vakantiebestemming, op het vliegveld wachten tot je vlucht vertrekt, tijdens de reis: genoeg momenten om te genieten van een e-book of luisterboek.


« 4 5 6 7 8 »

Speciaal voor...

Mijn menu - Verlengen en meer...

Agenda - Wat is er te doen?

Geen evenementen aanwezig