Welkom bij de bibliotheek!

Fijn dat je lid bent geworden van onze bibliotheek. Op deze pagina lees je wat we allemaal te bieden hebben en hoe je de wereld van de bibliotheek kunt ontdekken. En voor jou als lid zijn er regelmatig speciale voordelen zoals gratis deelname aan online cursussen, korting op de entree van het Natuurhistorisch Museum Maastricht en andere evenementen en nog veel meer. Abonneer je ook gelijk op onze nieuwsbrief en je ontvangt alle nieuws direct in je mailbox. Tot slot: Kijk eens op je gemak rond op deze website en laat je inspireren. Veel plezier!

Bibliotheeknieuws

Wil je graag hulp bij het aanvragen van een studielening?

Vrijdag 13 Januari 2023

Ga jij dit jaar op kamers? Dan kun je online een studielening aanvragen. Maar hoe vraag je dat aan?

Online cursussen: Leer online en blijf je ontwikkelen

Donderdag 12 Januari 2023

Vind jij het leuk om aan je persoonlijke ontwikkeling te werken? Als lid van de Bibliotheek kun je ruim 160 online cursussen volgen. Gratis, op een moment dat het jou uitkomt. 

Mavoleerlingen geboeid door schrijversbezoek Lotte Boot

Donderdag 22 September 2022

Op maandagochtend 19 september 2022 verzamelen twee klassen van het Sint Maartenscollege zich bij Centre Céramique. Ze komen voor het schrijversbezoek van Lotte Boot, auteur van het Young Adult boek Smiley. De aanwezige docenten hebben één gezamenlijk doel: leesbevordering. En als iemand middelbare scholieren kan enthousiasmeren dan is het Lotte, zo blijkt!


« 3 4 5 6 7 »

Speciaal voor...

Mijn menu - Verlengen en meer...

Agenda - Wat is er te doen?

Geen evenementen aanwezig