De AfhaalBieb toch open!

Wij zijn blij je te informeren dat de AfhaalBieb toch open mag! Je bent weer van harte welkom in Centre Céramique vanaf vrijdag 6 november.

In het Kamerdebat van 4 november is besloten dat bibliotheken open mogen blijven voor het afhalen van bibliotheekmaterialen. De Afhaalbieb in Centre Céramique voldoet aan de gestelde voorwaarden. Een algemene openstelling is niet toegestaan. Daarom blijft Bibliotheek Malpertuis wel gesloten t/m 18 november 2020. Reserveringen die voor je klaar staan in Bibliotheek Malpertuis worden tot  twee weken na 18 november voor je bewaard. Ook alle activiteiten die hier plaatsvinden zijn geannuleerd.

De AfhaalBieb

Bij de AfhaalBieb kun je boeken ophalen die je gratis online hebt gereserveerd. Wil je weten hoe het werkt? Kijk hier voor meer info.

Openingstijden Afhaalbieb Centre Céramique

Dinsdag t/m zaterdag: 13.00 – 17.00 u

Vragen?

Neem gerust contact met ons op. De klantenservice is bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.00 u en op zaterdag van 13.00 tot 17.00 uur via klantenservice@maastricht.nl of 043-3505600.

Tot ziens bij de AfhaalBieb!
Team Centre Céramique, Stadsbibliotheek Maastricht