Educatie

Een leven lang leren. Het kan in Centre Céramique. Want het is de aangewezen plek voor mensen die ondersteuning zoeken bij hun opleiding en studie. Naast onze uitgebreide collecties en studie- en internetfaciliteiten, organiseren wij komend seizoen verrassende cursussen, die voor u een inspiratiebron kunnen zijn op het gebied van literatuur, computer en internet, schrijven, architectuur en kunst. Bijeenkomsten die u aanzetten tot een andere manier van lezen, luisteren, kijken en genieten van het leven. 

Bibliotheek, maatschappelijk hart van de samenleving

 
 • 22 februari

  Muziek op schoot PLUS 0+

  Muziek op schoot PLUS is veel meer dan muziek!
  09:30 - 10:30
  22 februari
  23 februari
  24 februari

  An exclusive tour in English

  By the photographer Susan Leurs
  15:00 - 16:00
  26 februari

  Taalcafé Malpertuis

  10:00 - 12:00
  1 2 3 4 5 »
 • Luisteren voor je lijst

  Te laat begonnen met je literatuurlijst en nu in tijdnood? Dan kun je naast lezen ook eens een boek luisteren. Met de ‘Luisteren voor je lijst’ selectie in de gratis LuisterBieb app.

  Een praktische en makkelijke manier om je te verdiepen in een boek op al die momenten dat je iets anders aan het doen bent, maar je oren nog vrij zijn. Tijdens het sporten, reizen of het lopen van je krantenwijk.

  Hoe werkt het?

  Je downloadt de gratis LuisterBieb App van de Bibliotheek. Als lid van de Bibliotheek heb je toegang tot alle luisterboeken. Als niet-lid heb je toegang tot een mooie selectie. In ’Luisteren voor je lijst’ staan titels voor zowel VMBO als voor HAVO/VWO. Van Jan Terlouw tot Kees van Kooten, van Tommy Wieringa tot Harry Mulisch.

  Meer informatie en downloaden van de Luisterbieb app