Welkom bij de bibliotheek!

Fijn dat je lid bent geworden van onze bibliotheek. Op deze pagina lees je wat we allemaal te bieden hebben en hoe je de wereld van de bibliotheek kunt ontdekken. En voor jou als lid zijn er regelmatig speciale voordelen zoals gratis deelname aan online cursussen, korting op de entree van het Natuurhistorisch Museum Maastricht en andere evenementen en nog veel meer. Abonneer je ook gelijk op onze nieuwsbrief en je ontvangt alle nieuws direct in je mailbox. Tot slot: Kijk eens op je gemak rond op deze website en laat je inspireren. Veel plezier!

Bibliotheeknieuws

De Thuisbieb van Maastricht

Vrijdag 27 Maart 2020

Lekker lang thuisblijven klonk altijd als een heerlijke periode van rust. Nu zit je thuis, mét je werk, je studie én je huisgenoten. Met een buitenwereld die op slot is. Zo had je je dat vast niet voorgesteld!

Nog geen lid en wel e-books willen lenen?

Maandag 23 Maart 2020

Inschrijven kan eenvoudig op onze website, betalen doet u via iDeal. Schrijf je online in via https://bibliotheek.centreceramique.nl/abonnementen.

De bibliotheek is online gewoon open!

Woensdag 18 Maart 2020

Je kunt gelukkig ook online lezen bij de bibliotheek! De bibliotheek heeft een uitgebreid online aanbod en wordt de komende weken alleen nog maar meer uitgebreid.

 


« 2 3 4 5 6 »

Speciaal voor...

Mijn menu - Verlengen en meer...

a

 

 

Agenda - Wat is er te doen?

Geen evenementen aanwezig