Welkom bij de bibliotheek!

Fijn dat je lid bent geworden van onze bibliotheek. Op deze pagina lees je wat we allemaal te bieden hebben en hoe je de wereld van de bibliotheek kunt ontdekken. En voor jou als lid zijn er regelmatig speciale voordelen zoals gratis deelname aan online cursussen, korting op de entree van het Natuurhistorisch Museum Maastricht en andere evenementen en nog veel meer. Abonneer je ook gelijk op onze nieuwsbrief en je ontvangt alle nieuws direct in je mailbox. Tot slot: Kijk eens op je gemak rond op deze website en laat je inspireren. Veel plezier!

Bibliotheeknieuws

De LuisterBieb opnieuw koppelen

Vrijdag 20 September 2019

Vanwege technische aanpassingen aan de LuisterBieb-app is het nodig om je lidmaatschap eenmalig opnieuw te koppelen. Hiervoor log je in met je pasnummer en wachtwoord. In sommige gevallen log je in met je e-mailadres en wachtwoord.

Hé jij! Hulp nodig bij je literatuurlijst?

Zondag 1 September 2019

Je moet lezen voor je lijst, maar welk boek past bij je? Kies je voor een dun boek, een boek dat recent is verschenen of een populair boek? Wij hebben een tweetal literaire bronnen voor jou met betrouwbare info die je mag gebruiken voor je leesdossier.

Bibliotheekleden in Maastricht lenen meer dan 90.000 e-books

Woensdag 17 Juli 2019

Sinds de start van het landelijke e-bookplatform in 2014 hebben Maastrichtse bibliotheekleden meer dan 90.000 e-books geleend. Dat blijkt uit de cijfers die de Koninklijke Bibliotheek (KB) op 11 juli 2019 heeft bekendgemaakt.

Speciaal voor...

Mijn menu - Verlengen en meer...

a

 

 

Agenda - Wat is er te doen?

27 oktober

Baby-speeluurtje 0+

BoekStartactiviteit voor kindjes van 0-2 jaar en ouders/verzorgers
14:00 - 15:00
27 oktober

Rondleiding World Press Photo tentoonstelling

door Peter Schols
14:00 - 15:00
1 2 3 4 5 »