pdf print

Een (bibliotheek) app zoeken

 
   

Apps zijn kleine programmaatjes die je op je telefoon kunt installeren. Apps download je in een app-store, een onlinewinkel voor apps die je start vanaf je telefoon. Elk mobiel besturingssysteem heeft een eigen winkel en apps van het ene besturingssysteem kun je niet zomaar op een ander systeem installeren. Bekende app stores zijn: Apple app store (IOS), Google Play store (Android) en Windows Phone store.

     
   

Hieronder een overzicht van handige, leuke en nuttige bibliotheekapps

     
   

Bibliotheek Wise app
Regel je bibliotheekzaken op je mobiel. Met de 'Bibliotheek Wise app' hebben leden van Centre Céramique altijd en overal toegang tot de bibliotheek. Raadpleeg via je mobiel de catalogus en reserveer direct. Je ziet gemakkelijk welke materialen je in huis hebt en wanneer je deze terug moet brengen en kunt ze eventueel verlengen. Zoek op ‘bibliotheek’ en download de app in de Apple store (iPhone en iPad) of in de Google Play Store (Android).

   

 

   

Online Bibliotheek
Met je bibliotheekpas kun je nu duizenden e-books en luisterboeken (veilig) lenen zoals thrillers, romans, prentenboeken maar ook non-fictie. Zoek op ‘online bibliotheek’ en download de app in de Apple store (iPhone en iPad) of in de Google Play Store (Android).

   

 

PressReader app   

Pressreader
Haal de kranten op in de bibliotheek en lees ze thuis! Pressreader is de mobiele app van PressDisplay. Maak in één van de vestigingen van Centre Céramique verbinding met het WiFi netwerk, download de gewenste kranten en lees ze vervolgens thuis of onderweg. In de bibliotheek lezen kan natuurlijk ook! Zoek op ‘Pressreader’ en download de app in de Apple store (iPhone en iPad), Google Play Store (Android) of Microsoft appstore (Windows). 

     
     
   

Verder zoeken?

    Zoek in de app store van je mobiele telefoon of tablet: Apple app store (IOS), Google Play store (Android) en Windows Phone store.