Tijdschriften

De Stadsbibliotheek heeft abonnementen op de meest uiteenlopende soorten tijdschriften. In ons Leescafé liggen de vijftig meest gelezen tijdschriften bij elkaar. Op de andere afdelingen in Centre Céramique en de bibliotheekservicepunten Heer en Malpertuis zijn echter nog veel meer tijdschriften te lezen. In totaal heeft u een keuze uit zo'n 600 verschillende bladen.

Iedereen die er van houdt om een tijdschrift te lezen is van harte welkom. Want ook als u geen lid bent van de bibliotheek kunt u hier gebruik van maken. Bent u wel lid? Dan heeft u de extra mogelijkheid tijdschriften te lenen.

Zoeken naar tijdschriften
In de catalogus kunt u zoeken naar tijdschriften die in de verschillende vestigingen van Centre Céramique aanwezig zijn. In de catalogus is géén informatie opgenomen over tijdschriftartikelen. Kies hier rechts voor de catalogus.

Zoeken naar tijdschriftartikelen
De bibliotheek beschikt over een aantal zoeksystemen voor het opsporen van tijdschriftartikelen. Kies hieronder of hier rechts voor het zoeksysteem van uw keuze.

Zoeken naar tijdschriftartikelen

Catalogus Maastricht

Mijn menu - klik hier voor uitleg -

Regel je bibliotheekzaken mobiel

Met 'Bibliotheek Wise app' hebben leden van Centre Céramique altijd en overal toegang tot hun bibliotheek.

Downloaden en meer informatie