LUCKY TIMES AHEAD!

Museumnacht Maastricht vindt plaats tijdens de Nationale Museumweek (9 t/m 15 april 2018).

VRIJDAG DE 13E, 13 ART VENUES, EEN AVOND IN HET TEKEN VAN LUCKY 13!

Op vrijdag 13 april 2018 gaat Maastricht weer los tijdens de derde editie van Museumnacht Maastricht. Leeftijd-maakt-niet-uit gelukszoekers en pechvogels, (blind) dates, Maastrichtse pleziermakers en wereldse geliefden, hardcore Museumnachtfans en onzekere ontdekkers, genieten met één ticket een avond lang van een geweldige line-up. Ontdek van 20.00-01.00 uur een gelukzalige dosis experimentele kunst, zalige strippers en bedwelmende jungle dreams, in-your-face performances, opmerkelijke historische artefacten, opzwepende muziek, prachtige verzamelingen, exclusieve workshops, geheime bodemschatten, cutting edge video-art en de nodige drinks, bites & beats in 13 kunstinstellingen verspreid door de hele stad.

Hop-on hop-off
Museumnacht Maastricht belooft wederom een avondje uit tot ware kunst te verheffen! Lopen is de beste manier. Fietsen is ook goed. Zelfs joggen kan. Maar er rijden ook speciale hop-on hop-off Museumnacht-bussen, die je niet alleen gratis van A naar B brengen, maar ook al voor het nodige a(rt)musement zorgen.

Gelukkig tot in de laatste uurtjes
Uiteraard ontbreekt de afterparty ook dit jaar niet. Van 00.00-05.00 uur (<18 jaar tot 03.00 uur) kun je in de Muziekgieterij het Museumnachtbraken voortzetten en je (un)lucky dance moves tonen tijdens een strakke line-up van DJ’s en artistiek vermaak. Tickets voor de afterparty zijn gelimiteerd beschikbaar, dus wees er snel bij!

Ontdek dat Vrijdag de 13e alles behalve ‘UNLUCKY’ is in Maastricht!
Tenzij je natuurlijk geen ticket hebt kunnen bemachtigen…

 Het volledige programma verschijnt vanaf 20 februari 2018 online. Houd de website www.museumnachtmaastricht.nl en social media in de gaten voor tussentijdse updates!
VROEGE GELUKSVOGELS
Zorg dat je er weer bij bent en scoor alvast je ticket met korting. De gelukkige vroege vogels die niets willen missen kopen vóór 16 januari 2018 hun ticket online tegen gereduceerd tarief:
€10,- / €12,50 (+ afterparty), student €5,- / €7,50 (+ afterparty)

Hint hint, de Lucky Early Bird is natuurlijk ook een mooi cadeau om te geven en te krijgen! Verras hem, haar of jezelf met een ‘Lucky 13 Night Out’ en duik samen het Museumnachtleven in.
Plezier verzekerd.

PRAKTISCHE INFORMATIE
Vrijdag 13 april 2018: 20.00-01.00 uur
Afterparty Muziekgieterij: 00.00–05.00 uur ( <18 jaar tot 03.00 uur)
Art Venues: Boekhandel Dominicanen, Bonnefantenmuseum, Brouwerij Bosch, Bureau Europa, Centre Céramique, Drukkunstmuseum, Lumière Cinema, Marres, Museum aan het Vrijthof, Natuurhistorisch Museum, Museum Sjoen Limburg en Van Eyck & B32. Afterparty: Muziekgieterij.

TICKETS

t/m 15 januari 2018
Online

Regulier: € 10,-
Student/CJP-pas: € 5,-*
Combi-ticket(+ afterparty): € 12,50 | Student/CJP-pas € 7,50 *
Kinderen t/m 6 jaar: Gratis

Vanaf 16 januari 2018
Online & Voorverkoopadressen

Regulier: € 12,50
Student/CJP-pas: € 7,50*
Combi-ticket(+ afterparty): € 15,- | Student/CJP-pas € 10,-*
Kinderen t/m 6 jaar: Gratis

* Op vertoon van studenten/CJP-pas.

Tickets zijn inclusief toegang tot venues, hop-on hop-off bussen, al dan niet afterparty (combi-
ticket). De Museumkaart is niet geldig. Voorverkoopadressen: Bonnefantenmuseum, Centre Céramique, Boekhandel Dominicanen, Marres en Jules Maastricht.

GRATIS NOG EEN KEER!
Is het niet gelukt om alle venues te bezoeken tijdens Museumnacht Maastricht? Niet getreurd, je polsbandje kan na de Museumnacht ingeruild worden voor één gratis herhaalbezoek! Vergeet dus niet je polsbandje na afloop te bewaren. Aan je pols of afgeknipt, dat maakt niet uit. Lever het in bij de kassa van één van de deelnemende art venues (m.u.v. Muziekgieterij) en je kan gratis naar binnen. Geldig t/m 15 mei 2018.

Museumnacht Maastricht wordt mede mogelijk gemaakt door de steun van sponsoren+partners.