Jouw foto tentoongesteld in Centre Ceramique!

Fotografeer je graag en serieus, en zou je het mooi vinden als je foto in Centre Céramique tentoongesteld wordt? 

Doe dan mee, en lever voor 22 januari 2018 je foto in bij Fomaas en wie weet ben jij misschien een van de gelukkigen. In het voorjaar van 2018 organiseren Fomaas (vereniging van fotoclubs uit Maastricht) en Centre Céramique een wedstrijd èn tentoonstelling voor amateurfotografen uit heel Limburg.

Zien, bewogen worden en in beweging komen
Het thema van de tentoonstelling is barmhartigheid, in de breedste zin van het woord.
Als we even googelen op dit woord komen we uit bij synoniemen als deelnemend, genadig, liefdadig, mededogend, medelijdend, clement en nog veel meer.
Dus een heel breed thema met tal van invalshoeken voor een mooie foto. Wij richten ons tot alle amateurfotografen om die ene geweldige foto te maken. Zien, bewogen worden en in beweging komen!

Heiligdomsvaart
De tentoonstelling wordt gehouden in het kader van de Heiligdomsvaart. Fomaas en Centre Céramique roepen je op een originele en vrije interpretatie van dit thema te verbeelden in uw foto.
Het gaat juist om de eigentijdse opvatting van dit thema, het hoeft in het geheel niet om een christelijke interpretatie van barmhartigheid te gaan.

Fotobespreking/ workshop over het thema Barmhartigheid in het kader van de wedstrijd en expositie

Foto klaar maar zou een vakkundig extra oog toch heel fijn zijn alvorens je je foto instuurt? Wat tips, kritisch blik of juist bevestiging. Dat begrijpen wij en daarom organiseren wij deze fotobespreking/workshop onder de bezielende leiding van Nico Bastens. Deelnemende fotografen kunnen hun werk zaterdag 13 januari al laten zien en bespreken met fotograaf en docent Nico Bastens.

Hij zal dit gecombineerd doen met een korte workshop over thematische fotografie.

Meer info klik hier

 Voor meer informatie over wedstrijdregels, aanmelden en aanleveren foto’swww.fomaas.nl