Cursus van de maand januari: Slaap en Slaapproblemen

In januari staan er liefst twee korte cursussen voor je klaar: Slaap en Slaapproblemen. Doe er je voordeel mee.

Cursus van de maand 'Slaap'
Krijg jij genoeg slaap?
Veel mensen hebben last van een slaapachterstand. Die proberen ze dan in het weekend in te halen, terwijl dat vaak niet werkt. Waarom niet? En waarom is slapen zo belangrijk? Wat houdt slapen eigenlijk in en wat doet een goede of slechte nachtrust met je? Deze cursus geeft antwoord op die vragen en geeft je inzicht in de verschillende slaapfasen en slaapcycli.

Cursus van de maand 'Slaapproblemen'
Hoe goed is jouw nachtrust?
Een goede nachtrust is belangrijk voor iedereen. Je hebt slaap nodig om je geheugen goed te kunnen gebruiken. Tijdens het slapen leggen je hersenen namelijk indrukken vast, die je weer nodig hebt om in het dagelijks leven goed te functioneren. Een slaapstoornis gooit dan roet in het eten. In deze cursus leer je welke verschillende slaapstoornissen er zijn én hoe je daar het beste mee kunt omgaan.

Volg een gratis cursus
Als lid van de Bibliotheek kun je een jaar lang gratis twee online cursussen volgen. Om een nieuwe hobby te ontdekken of een vreemde taal te leren. Om te werken aan je persoonlijke ontwikkeling of wegwijs te worden in een computerprogramma.

Hoe werkt het?
Met een geldig bibliotheeklidmaatschap kun je twee cursussen per jaar kiezen. Je volgt de cursus van je keuze in je eigen tijd en tempo. Je hebt alleen internet nodig. Na het aanmelden kom je in je persoonlijke cursusomgeving waar je cursus voor je klaar staat.

Meer weten?
Ga naar www.onlinebibliotheek.nl/cursussen.html voor meer informatie en een overzicht van het cursusaanbod.