LID WORDEN = CADEAUS KRIJGEN

In de periode van de Boekenweek 2016 (12 t/m 20 maart) ontvangen de eerste 100 nieuwe leden van Centre Céramique bij hun nieuwe All-in, Dubbel Plezier of Af en Toe lidmaatschap deze twee exclusieve cadeaus

1. Het 2e kaartje gratis voor de tentoonstelling van Ferran Adrià in Marres, t.w.v. € 15,-

Voorwaarden: max. 1 vrijkaart bij aankoop van een toegangskaart, alleen op vertoon van deze voucher en geldig tot 3 juli 2016.

2. Eenmalig €7,50 korting op de Engelstalige kookboeken van Ferran Adrià bij Boekhandel Dominicanen MaastrichtVoorwaarden: eenmalig te gebruiken, uitsluitend op vertoon van deze voucher.
Geldig t/m 20 maart 2016.

Maastricht verwelkomt Ferran Adrià

De legendarische chef-kok Ferran Adrià van het wereldvermaarde restaurant El Bulli komt op 18 maart 2016 naar Nederland. Hij is er voor de speciaal aan hem gewijde tentoonstelling Ferran Adrià: Notes on Creativity, die tot en met 3 juli 2016 exclusief te zien is in Marres, Huis voor Hedendaagse Cultuur in Maastricht. Ter gelegenheid van zijn bezoek worden in de stad tal van activiteiten en ontmoetingen georganiseerd, waaronder een interview in Centre Céramique (uitverkocht) en een signeersessie in Boekhandel Dominicanen op zaterdag 19 maart tussen 12.00 en 13.00 uur.

Deze actie is tot stand gekomen in samenwerking met Marres, Huis voor Hedendaagse Cultuur en Boekhandel Dominicanen.
Meer informatie over hun locaties en aanbod: www.marres.org en www.boekhandeldominicanen.nl