Nieuwe webdienst Centre Céramique: PressDisplay

PressDisplay

In PressDisplay is dagelijks het laatste wereldnieuws te lezen in 3000 kranten uit 100 landen in 60 talen. Full text en met een archief tot 90 dagen. 

U kunt nu kranten lezen zoals de Wall Street Journal, The Daily Telegraph, Le Figaro, El Mundo, Handelsblatt, Le Monde, Washington Post en ook de Telegraaf.  PressDisplay is binnen de muren van Centre Céramique en Bibliotheekservicepunten Heer en Malpertuis gratis te raadplegen voor al onze bezoekers.

Thuis gebruik
PressDisplay is ook 24 uur per dag gratis thuis toegankelijk voor leden van Centre Céramique. Toegang thuis gaat via het invoeren van een geldig leners(barcode)nummer. Surf naar PressDisplay en verken de rijkdom aan buitenlandse en Nederlandse kranten, hobby- en lifestylemagazines!

Pressreader app: haal de kranten op in de bieb en lees ze thuis!
Pressreader is de mobiele app van PressDisplay. Maak in één van de vestigingen van Centre Céramique verbinding met ons WiFi netwerk, download de gewenste kranten en lees ze vervolgens thuis of onderweg. Installeer de app en maak kennis met de vele mogelijkheden! De app is te downloaden voor Android, Apple en Windows.

Nieuw: 7 dagen na biebbezoek nog gratis kranten en tijdschriften downloaden! 
Sinds kort kent PressReader de zgn. "Radiant Access functie". Dat houdt in dat u, nadat u in Centre Céramique met uw tablet of mobiel een keer ingelogd hebt in de PressReader app, u nog zeven dagen lang gratis kranten en tijdschriften kunt downloaden in de app, dus ook thuis of onderweg! Daarvoor moet u wel eerst een gratis account aanmaken in Pressreader.