Digitaal hulpplein van start op 16-12

Over minder dan een maand start het Digitaal Hulpplein. Een project voor mensen die nog niet zo goed met de computer overweg kunnen. Centre Céramique doet mee.

Het gebruik van de computer en internet is inmiddels onmisbaar geworden. Wie nog niet zo vaardig is met de computer, kan vanaf 16 december via het Digitale Hulpplein kijken waar hij zijn kennis en vaardigheden kan bijspijkeren. 

Online en telefonisch
Op de website van het Hulpplein komen adressen waar onder meer cursussen van SeniorWeb worden gegeven. Ook komt er een telefoonlijn en een netwerk van vrijwilligers die mensen op weg helpen om hun computervaardigheden te verbeteren.

Start
Het Digitale Hulpplein start op 16 december 2015. Dan worden de site en de telefoonlijn officieel gelanceerd.

Centre Ceramique
In het kader van Digitaal hulpplein biedt Centre Céramique o.a. de pc/internet cursus 'Klik&Tik' aan. Op dinsdagmiddagen kunt u er van 15-17u terecht om met ondersteuning van maatschappelijke stagiairs de cursus te doorlopen. Zie verder de agenda bij 'klik&tik'. 

Onze inlichtingenmedewerkers kunnen vragen op het gebied van internet en ict beantwoorden of u doorverwijzen naar een (extern/interne)deskundige.

Vanaf zondag 16 december 2014

Digitaal hulpplein logoD