Bibliotheek biedt nieuwe bestsellers in LuisterBieb

De Bibliotheek heeft de collectie van de LuisterBieb vernieuwd. Aan alle genres van thrillers, romans, hoorcolleges tot kindertitels zijn nieuwe luisterboeken toegevoegd. De LuisterBieb-collectie bevat nu maar liefst zo’n 300 titels.

Nieuwe pareltjes in de collectie zijn o.a. Stoner van John Williams, Geachte heer M. van Herman Koch, Ventoux van Bert Wagendorp en De 100-jarige man die uit het raam klom en verdween van Jonas Jonasson en de nieuwste roman van Arthur Japin: De man van je leven. Op verzoek van veel enthousiaste liefhebbers van de LuisterBieb zijn ook ‘nieuwe’ thrillers van o.a. Saskia Noort en Baantjer toegevoegd. Uiteraard zijn er ook nieuwe hoorcolleges.

Ook voor de jonge luisteraars zijn er nieuwe titels: Hotel De Grote L van Sjoerd Kuyper, Het leven van een loser, deel 2 en 4 van Jeff Kinney en Het Muizenhuis van Karina Schaapman. En in de categorie mooie oudere bestsellers zijn niet alleen Sjakie en de chocoladefabriek en Matilda nieuw, maar ook Kruistocht in Spijkerboek en Koning van Katoren.

Luisteren voor je lijst
De LuisterBieb kan ook een stimulans zijn voor scholieren om boeken voor hun literatuurlijst te beluisteren. Luisteren voor je lijst terwijl je in de bus zit, op de fiets of aan het sporten bent.

Over de LuisterBieb-app
De app is heel eenvoudig in gebruik. Je downloadt eenmalig via Wifi het luisterboek van je keuze. Voor het luisteren is geen internetverbinding nodig. Het gedownloade boek wordt opgeslagen op je smartphone of tablet.

De app is ook zeer geschikt voor mensen met een visuele beperking of dyslexie.

Meer informatie
Voor meer informatie over de LuisterBieb kijk op www.bibliotheek.nl/luisterboeken of bekijk onderstaande video.