CADEAU-TIPS!

Laat u verrassen door onze leuke cadeautips deze maand. Van geheime verhalen, lachen met de Mestreechse Kwakker tot prachtige noveenkaarsen van ‘Slevrouw’.


Verboden Boeken
Honderden prachtig geïllustreerde pagina’s vol met boeiende, ironische, stuitende, hilarische én pikante verhalen over verboden, onderdrukte en gecensureerde boeken. Het boek is uitgegeven bij de tentoonstelling ‘Verboden Boeken‘ die in Centre Céramique te zien was.
Te koop voor € 14,50 bij Centre Céramique.


Iech bin Kwakker
Iech bin Kwakker, de Maastrichtse vertaling van Kikker is Kikker van Max Velthuijs (uitgeverij Leopold). Bekroond met de Gouden Penseel. Deze is speciaal uitgegeven bij de tentoonstelling ‘Kikker is hier’ in Centre Céramique, afgelopen zomer 2013.
Voor € 12,95 te koop bij Centre Céramique.


Noveenkaars en briefkaarten van Maria vol van genade
Een tentoonstelling over Mariabeleving in Limburg. Op dit moment te zien in onze museale zaal. In deze maand van lichtjes, kaarsjes en wensen kunt u bij ons een prachtige noveenkaars kopen. Maar ook uw wenskaart kunt u hier krijgen. Uiteraard met de afbeelding van “Eus leef Maria”.
Drie noveenkaarsen voor € 10,-, één kaars voor € 4,-. Briefkaarten voor € 1,- per stuk.
Te koop bij de klantenservice

Vandaag staat niet alleen
Jan Pen was econoom, hoogleraar en columnist. Onlangs is er een bundel verschenen met een verzameling oude verhalen uit de jaren 50 en zijn memoires daarop. De tekeningen komen voor rekening van Elise van Iterson. Deze zijn te bewonderen in onze mini-expo van 12 nov. '13 t/m 12 jan. '14 in onze binnenvitrine.
Boek te koop voor € 22,95 bij de klantenservice.