Nederland Leest 2013: Gratis boek, gratis minicruise en prachtige prijzen voor bibliotheekleden

Tijdens de campagne ‘Nederland Leest’ krijg je als volwassen lid van de Bibliotheek in de maand november het boek Erik of het klein insectenboek van Godfried Bomans helemaal gratis.

Bovendien ontvang je een voucher voor een gratis minicruise en maak je kans op mooie prijzen!

Bij het gratis boek ontvang je van de Bibliotheek een boekenlegger met een unieke krascode. Hiermee zijn mooie prijzen te winnen, zoals een biebbox t.w.v. 100 euro of museumkaartjes voor de hele familie.
Check je code op voordeel met je biebpas en ontdek gelijk of je gewonnen hebt!
Meedoen kan tot 30 november 2013.

Ook als je niet gewonnen hebt, is de boekenlegger nog heel wat waard: De coupon op de boekenlegger geeft namelijk recht op een driedaagse minicruise voor één persoon naar het Engelse Newcastle met DFDS Seaways.
Newcastle staat ondermeer bekend om de diverse musea, het winkelen en het Harry Potter kasteel dat net iets buiten de stad ligt.

Deelname is uitsluitend voor Bibliotheekleden van achttien jaar en ouder.
Wees er snel bij want op = op. Kijk op voordeel met je biebpas voor meer informatie en een overzicht van de actievoorwaarden.

Voordeel met je biebpas is een website met bijzondere uitjes voor bibliotheekleden.
Met een geldige bibliotheekpas kunnen leden met korting naar theaters, dierenparken, musea, pretparken, filmhuizen, lezingen, sportactiviteiten, festivals en nog veel meer.
Er is altijd wel een actie in de eigen regio. Momenteel biedt de website honderden ideeën voor een dagje weg in de provincies Gelderland, Brabant, Limburg, Overijssel, Flevoland, Zeeland, Noord- en Zuid-Holland.