Speciaal voor Bibliotheekleden!

‘Umami’ is een culinaire familievoorstelling voor kinderen vanaf 8 jaar én volwassenen. Een bijzondere theaterbelevenis voor jong en oud om van te genieten met hart en ziel, met lichaam en geest.

Wees er snel bij!
Vul bij boeking in de winkelwagen de actiecode ‘Smaak’ in en de snelste boekers krijgen voor ‘Umami’ op vrijdag 30 augustus, 2 kaarten gratis, zolang de voorraad strekt, op = op! Wanneer “de korting wordt verrekend” verschijnt, geldt de actie nog, anders niet meer. U kunt dan uiteraard wel nog gewoon kaarten bestellen tegen het normale tarief van € 7,50 (mits niet uitverkocht) of annuleren. Ga naar: http://cultura-nova.nl/artiest/121/laika-be-en-compagnia-piccoli-principe-i.html

‘Umami’
Is een culinaire familievoorstelling voor kinderen vanaf 8 jaar én volwassenen. Volwassenen mochten al eerder proeven van de gastronomische en avontuurlijke tochten die het Belgische Laika - ‘theater der zinnen’ - met ‘Cucinema’ en ‘Opera Buffa’ maakte. Bij ‘Umami‘ (de vijfde smaak, ‘hartig’ naast zoet, zout, zuur en bitter) zijn ook kinderen van harte welkom om te genieten van een mix van lekker eten, beelden, woorden, beweging en muziek. Samen met het internationaal gerenommeerde Italiaanse gezelschap Compagnia Piccoli Principi is een bijzondere theaterbelevenis voor jong en oud gegarandeerd: om van te genieten met hart en ziel, met lichaam en geest. Exclusief voor de bibliotheekleden van Centre Céramique hebben wij een aantal kaarten weten te bemachtigen voor de voorstelling ‘Umami’ van Laika en Compagnia Piccoli Principi op vrijdag 30 augustus om 19.00 uur in de oude HTS, Bekkerveld te Heerlen.

Cultura Nova
Van vrijdag 23 augustus tot en met zondag 1 september vindt de 23e editie van het internationale theaterfestival Cultura Nova plaats in Heerlen en omgeving, Tien dagen lang passie, poëzie en spanning, een programma vol beeldend theater, circus, muziek, beeldende kunst en film. Met als festivalhart de Spiegeltent voor Theater Heerlen.

Voor het volledige programma verwijzen wij u naar http://cultura-nova.nl/home.html

* Deze actie geldt niet voor eerder gekochte toegangskaarten, niet aan de kassa van het theater, niet op locatie en niet in combinatie met andere kortingen. Over deze actie kan niet gecorrespondeerd worden. 

HELAAS, DE KAARTJES ZIJN VERGEVEN!!