GOED NIEUWS: WE GAAN WEER OPEN!:

Goed nieuws! Stadsbibliotheek/ Centre Céramique gaat vanaf woensdag 20 mei weer open voor bibliotheekleden. Bibliotheken Heer en Malpertuis volgen in een later stadium. Vanwege het coronavirus is niet alles meteen weer zoals het was. We hebben te maken met strenge maatregelen, zodat het voor iedereen veilig is om de bibliotheek te bezoeken.

Wat kan wel?
Je kunt lenen, uitzoeken en terugbrengen. We laten een maximum aantal bezoekers tegelijk toe. Inleveren vindt plaats in de hal. De boekenbrievenbus is gesloten. De teruggebrachte materialen gaan 72 uur in quarantaine. Daarna is het corona-virus niet meer actief. Natuurlijk wordt er geen telaatgeld berekend over de tijd dat de materialen in quarantaine liggen.

Wat kan niet?
We vragen iedereen om het verblijf in Centre Céramique zo kort mogelijk te houden. Zoek (vooraf) thuis al zoveel mogelijk uit, welke boeken je wilt lenen. Hier vind je alvast leuke tips.
Je kunt in Centre Céramique niet studeren, kranten of tijdschriften lezen, computers gebruiken, geen magazijnaanvragen doen, een bibliotheekabonnement afsluiten kan alleen online en toiletbezoek is niet mogelijk. Coffeelovers is ook nog gesloten.

Maatregelen tegen verspreiding van het coronavirus
Voorschriften tegen verspreiding van het coronavirus vind je op deze PDF. Hartelijk dank voor je medewerking! Alleen samen krijgen we corona onder controle.

Heb je vragen?
Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9.00 - 12.00 uur op 043-3505600 en per e-mail van 9.00 - 17.00 uur via klantenservice@maastricht.nl.

We kijken ernaar uit om je weer te mogen ontvangen in Centre Céramique

AANGEPASTE OPENINGSTIJDEN
Dinsdag t/m vrijdag: 13.00 – 17.00 u.
Let op: Hemelvaartsdag, donderdag 21 mei, zijn wij gesloten!

HERINRICHTING CENTRE CÉRAMIQUE
In Centre Céramique zijn verbouwingswerkzaamheden. Je kunt hier geluidsoverlast van ondervinden.
Meer info over de herinrichting van Centre Céramique: https://www.centreceramique.nl/herinrichting

Blijf gezond en let goed op elkaar!
Centre Céramique / Kumulus / Natuurhistorisch Museum Maastricht