Kuns veur 'ne knoevel

Bekende Limburgers maken kunst voor het goede doel

‘Kuns veur ‘ne knoevel’ is een tentoonstelling in Centre Céramique, bestaande uit ongeveer 60 kunstwerken, die door evenveel Bekende Limburgers gemaakt zijn. Onder meer Gerd Leers, Maria van der Hoeven, het eerste elftal van MVV, Sef Vergoossen, Duo X-Elle en Chrit Rousseau maakten een kunstwerk voor het goede doel.
Dit goede doel is Stichting de Knoevel, die met deze actie haar 5-jarig bestaan viert. De stichting heeft als doelstelling het organiseren van verwendagen voor gezinnen met langdurig zieke kinderen. De afgelopen 5 jaar heeft de stichting al een 60-tal van deze dagen georganiseerd.

Veiling
Donderdag 20 december om 16.00u worden de kunstwerken geveild. Iedereen is natuurlijk van harte welkom. Bied mee, koop een echte Leers , Verhagen of Vergoossen en maak een kind blij!
Voorafgaand kan er al schriftelijk worden geboden. Een catalogus van de kunstwerken kan worden aangevraagd via het mailadres: info@stichtingdeknoevel.nl. Ook staat alle informatie over de veiling op de website van de stichting www.stichtingdeknoevel.nl.