Vanaf 1 juli de gratis app VakantieBieb, hét zomercadeau van de Bibliotheek

Met de VakantieBieb-app krijgen volwassenen en kinderen gratis toegang tot een omvangrijke selectie Nederlandse e-books gedurende de hele zomer. Er zijn dit jaar meer dan 20 titels te downloaden voor volwassenen en 30 titels voor kinderen.

Ook dit jaar hebben we een topaanbod van 20 e-books voor volwassenen. Ook hier weer een mooie spreiding van genres, met onder andere De heilige Rita van Tommy Wieringa, Weet ik veel van Mirjam Oldenhave, Ciao Sicilia van Marelle Boersma en Mag ik even iets tegen je aanhouden van Japke-d. Bouma.

Luisterboeken voor iedereen

Ten slotte hebben we voor de liefhebbers van luisterboeken weer VakantieLuisteren: dertien luisterboeken voor iedereen. Voor de volwassenen zijn dit allemaal titels die ook in de VakantieBieb zitten, onder andere De heilige Rita van Tommy Wieringa en Weet ik veel van Mirjam Oldenhave.

Maak kans op een iPad mini!

Ben je tussen de 6 en 18 jaar en wil je kans maken op een iPad mini? Laat ons weten wat jouw lievelingsboek uit de VakantieBieb is en waarom dat zo is!

Lezen zonder internet

Surf snel naar www.vakantiebieb.nl en download de gratis app op een tablet of smartphone via de App Store of Google Play Store. Na het downloaden is voor het lezen van de e-books geen internetverbinding meer nodig. Ideaal dus voor vakantie.

De VakantieBieb is beschikbaar t/m 31 augustus 2019.