SPECIAAL VOOR BIBLIOTHEEKLEDEN / Win kaarten voor Cultura Nova 2012

Het festival opent op vrijdag 24 augustus om 21.00 uur met de spectaculaire voorstelling 'Lâcher de Violons' van het Franse gezelschap Transe Express. Rode draad vormt 'Look up' van het Argentijnse Fuerza Bruta dat 10 dagen lang Theater Heerlen bezet. Verder zijn er tal van bijzondere locatieprojecten en andere activiteiten in en rondom Parkstad Limburg. 

Wij mogen namens Cultura Nova 10x2 kaarten verloten voor 'Terminator Trilogie' van FC Bergman, een coproductie met Huis van Bourgondië. FC Bergman is een van de jongste sensaties in het Vlaamse theater. Op zeer korte tijd hebben de zes makers van het gezelschap samen een heel eigen, experimentele theatertaal ontwikkeld: magistrale beeldorgasmes, anarchistisch en licht chaotisch. 'Terminator Trilogie' is een woordeloze monoloog, een stil spektakel in de openlucht dat stof doet opwaaien. Te midden van een imposante, stedelijke vlakte staan drie spelers: een kind, een volwassen man en een bejaarde man.

Te zien van donderdag 30 augustus t/m zaterdag 1 september, 21.00 uur, Megalandterrein Landgraaf (voormalige Autokino). De kaarten die we verloten zijn voor donderdag 30 augustus!

Laat deze kans niet aan u voorbij gaan en stuur een mail naar: klantenservice@maastricht.nl
U ontvangt eerst een bevestigingsmail. Vervolgens laten wij u zo snel mogelijk weten of u de winnaar bent. U krijgt de kaarten dan thuis gestuurd.

REACTIE UITERLIJK 28 AUGUSTUS!

NB: actie is alleen geldig voor bibliotheekleden en is niet inwisselbaar voor geld.