• Scheidingscafé; De invloed van scheiding op kinderen

  07 apr

  Scheiden is voor ouders een ingrijpende gebeurtenis, maar ook de betrokken kinderen ervaren een scheiding vaak als intens en emotioneel.

  Een scheiding kan bij kinderen bijvoorbeeld leiden tot leer- en/of gedragsproblemen, depressieve gevoelens of problemen in sociale relaties. Op de deze avond van het Scheidingscafé staan de mogelijke gevolgen van scheiding bij kinderen centraal. Uiteraard worden er door Ingeborg Dijkstra ook tips en adviezen gegeven om hier zo goed mogelijk mee om te gaan. Behalve ouders worden professionals die met kinderen werken (denk aan leerkrachten, coaches, therapeuten logopedisten, pedagogisch werkers, etc.) van harte uitgenodigd deze avond bij te wonen.

  Het Scheidingscafé is een bijeenkomst waar iedereen, die op één of andere manier betrokken is bij een scheiding, op een laagdrempelige, vrijblijvende wijze informatie kan krijgen over alles wat er maar bij een scheiding komt kijken.Elke maand is er een ander thema, dat door een deskundige ingeleid wordt en waarna er mogelijkheid is om vragen te stellen en onderling van gedachten te wisselen. Tevens is er gelegenheid om de aanwezige deskundigen kortstondig te raadplegen over meer persoonlijke vragen. Meer informatie: scheidingscafezuidlimburg.nl

  Dinsdag 7 april 2020

  Van 19:00 tot 20:30 uur

  Kumulus Oost | St. Maartenspoort 2 | 6221 BA Maastricht

  Gratis