Contact maken met je baby of dreumes

Workshop voor ouders en professionals, met heel veel praktische tips


09 apr

Esther Sluijsmans, logopediste, babycoach en babygebaren docent vertelt over de communicatieve mogelijkheden van een baby en dreumes.

De manier waarop een klein kind de omgeving iets duidelijk maakt verandert in een snel tempo. Een jonge baby kan je nog niets vertellen met woorden, maar hij heeft ons wel heel veel te vertellen. Wat begrijpt een baby allemaal? Wat vertelt een baby als hij huilt? Hoe kun je daar rekening mee houden? Op welke wijze kun je een kind laten weten dat je er voor hem bent?

De workshop ‘Contact maken met je baby en dreumes’ is zeer geschikt voor ouders/verzorgers met kinderen tot 2 jaar en voor professionals die werken met jonge kinderen.
Je krijgt meer inzicht in de prille spraak-taalontwikkeling in relatie met de andere ontwikkelingsgebieden van een baby en/of dreumes. Er wordt o.a. ingegaan op de communicatieve mogelijkheden van een zeer jonge baby en het inzet van babygebaren in de communicatie. Door het volgen van de workshop worden signalen van een baby beter begrepen, is minder frustratie en ervaren jullie samen meer plezier!

Wil je meer weten over Esther, haar werkwijze en expertises? Neem een kijkje op haar site. www.babycoaching-esther.nl

Aanmelden of meer informatie: mail@babycoaching-esther.nl

Dinsdag 9 april 2019

Van 19:00 tot 20:45 uur

Centre Céramique | Avenue Céramique 50 | 6221 KV Maastricht


per persoon: € 12,50
2 personen of meer: €11,00 per persoon