Boek en Quiz

Boek à la Carte


24 mrt

Pub quiz met Beppie Kraft, dichter Merlijn Huntjens, Dyanne Sleijpen en quizmaster Tim Gladdines.

De moeder van het dialectlied Beppie Kraft, singer-songwriter Dyanne Sleijpen en stadsdichter Merlijn Huntjens gaan onder begeleiding van quizmaster Tim Gladdines samen met het publiek de literaire en muzikale battle aan. Het publiek wordt uitgedaagd door een mix van het levenslied en literatuur. Doe mee en laat je meenemen in een reis langs de belangrijkste facetten van het leven: geloof, hoop, liefde, maar vooral ook plezier. Je zult je geen moment vervelen.

 

Meer informatie over de Boekenweek 2019

TICKETS
Passepartout: €30,- niet leden / €25,- bibliotheekleden + Loyalty-gasten Thermae 2000
Per programma-onderdeel: €12,50 niet leden/ €10,- bibliotheekleden + Loyalty-gasten Thermae 2000
NB: Korting alleen tijdens voorverkoop. Prijzen zijn inclusief een hapje en een drankje

Bestel uw tickets via klantenservice@maastricht.nl

 

 

BEPPIE KRAFT
Als moeder van het dialectlied is Beppie vandaag een van de team captains. Als jong meisje was zij een ware boekenwurm. Zij staat inmiddels meer dan 60 jaar op het podium met haar populaire repertoire van carnavalsliedjes tot gevoelige nummers. Tijdens haar zangcarrière is het lezen van boeken naar de achtergrond verdwenen, en vertelde ze verhalen op haar eigen muzikale wijze. Boeken hebben sinds kort weer een belangrijke plek in haar leven gekregen. Na de gebeurtenissen van het afgelopen jaar, met name het overlijden van haar geliefde man Pierre, is ze anders naar boeken lezen gaan kijken en heeft ze haar ‘oude’ hobby weer opgepakt. 

MERLIJN HUNTJENS
Merlijn Huntjens schrijft poëzie en is maker bij PANDA en Via Zuid. Hij is literatuurconsulent bij Huis voor de Kunsten Limburg en de organisator van Borderlines: Euregion Poetry Slam. In 2016, 2017 en 2018 stond hij zelf in de finale van het NK poetry slam. Met zijn dichterlijke kunsten vertegenwoordigd hij een van de teams.

DYANNE SLEIJPEN
De bühne is haar plek! Dyanne Sleijpen is een singer-songwriter, zangeres, muziek docent, voice-over en presentatrice. Zij heeft 2 cd’s gemaakt. De opbrengst van de laatste CD - ‘Door’ - gaat naar het Kankeronderzoeksfonds Limburg, waar zij ambassadrice is. Haar passie is mensen te raken met muziek. Dat kan vrolijk, droevig, klassiek of pop zijn. Vandaag is zij een van de team captains.

TIM GLADDINES
Het ‘gesproken en geschreven woord’ is Tim niet vreemd! Hij is schrijver, dichter, vertaler, docent-drama, regisseur, acteur, trainingsacteur, cabaretier en presentator. Vandaag is hij Quizmaster en daagt hij de gasten op zijn eigen wijze uit! 

TICKETS
Passepartout: €30,- niet leden / €25,- bibliotheekleden + Loyalty-gasten Thermae 2000
Per programma-onderdeel: €12,50 niet leden/ €10,- bibliotheekleden + Loyalty-gasten Thermae 2000
NB: Korting alleen tijdens voorverkoop. Prijzen zijn inclusief een hapje en een drankje

Van 18:00 tot 20:00 uur


Niet-leden: € 12,50
Leden: € 10,00
Passepartout Niet-leden: € 30,00
Passepartout Leden: € 25,00
Korting geldig voor bibliotheekleden en loyalty-gasten Thermea 2000