pdf print

BOEK-AAN-HUIS service

Stel, u leest graag en maakt gebruik van de bibliotheek. Maar naar de bibliotheek komen is een groot probleem voor u. Dan heeft de Stadsbibliotheek Maastricht dé oplossing voor u: BOEK-AAN-HUIS service.

Voor wie?
De BOEK-AAN-HUIS service is er voor iedereen die zelfstandig woont binnen de Gemeente Maastricht en niet meer zelf naar de bibliotheek kan komen door ziekte en/of handicap.

In een kennismakingsgesprek vertellen wij graag wat de Stadsbibliotheek Maastricht u te bieden heeft.
In dit gesprek kunt u ook aangeven naar welke boeken en onderwerpen uw belangstelling uitgaat.

Wat kunt u allemaal lenen?

• Nederlandse romans (literatuur);
  • 'grote letter' boeken in verschillende genres;
  • familie- en streekromans, detectives en thrillers, biografieen, fantasy e.d.;
  • Buitenlandse romans (o.a. Top 10);
  • informatieve boeken over onderwerpen zoals natuur, reizen, computers, gezondheid enz.
  • luisterboeken
  • Dvd's en cd's
  • e-Books

Hoe werkt het?

De werkwijze van de BOEK-AAN-HUIS service is als volgt:
éénmaal in de vier weken bezoekt een vrijwilliger van Stadsbibliotheek Maastricht u thuis en worden de boeken geruild. Wij streven er naar om dit zo veel mogelijk op dezelfde dag en tijd en door dezelfde vrijwilliger te laten gebeuren.

Dat is zeker wel erg duur?
Nee, dat valt wel mee. Voor de diensten van de BOEK-AAN-HUIS service geldt hetzelfde tarief als voor een COMFORT abonnement.
Zie: Tarieven en lidmaatschap

Heeft u belangstelling?
Neem contact op met mevr. M. Vriezelaar: 043-3505597 of miranda.vriezelaar@maastricht.nl of mevr. R. Hoofs: 043-3505606 of rosa.hoofs@maastricht.nl

boek aan huis service

Catalogus Maastricht

Mijn menu - klik hier voor uitleg -

Regel je bibliotheekzaken mobiel

Met 'Bibliotheek Wise app' hebben leden van Centre Céramique altijd en overal toegang tot hun bibliotheek.

Downloaden en meer informatie