Actuele Documentatiebank

Ben je op zoek naar een onderwerp voor je (profiel)werkstuk of een spreekbeurt? Of wil je snel informatie over een actueel onderwerp? Dan helpt de Actuele Documentatiebank je op weg. De Actuele Documentatiebank bestaat uit kant en klare dossiers over allerlei onderwerpen. De inhoud van de dossiers wordt regelmatig aangevuld en er komen vaak nieuwe dossiers bij. De Actuele Documentatiebank is alléén in de bibliotheek raadpleegbaar.

 

Zoek in de  Actuele Documentatiebank 

 

 • Over de Actuele Documentatiebank

  De Actuele Documentatiebank is alléén in de bibliotheek raadpleegbaar. Er zijn verschillende manieren om onderwerpen te vinden in de Actuele Documentatiebank:

  • Je kan zoeken op woorden in het zoekveld, bovenaan de homepage. Er worden dan dossiers en artikelen getoond waar je verder op kan klikken. Is het aantal dossiers of artikelen te groot? Dan heb je rechts de mogelijkheid ‘Filter zoekresultaat’. Door op een thema, onderwijsvak of studiehuisprofiel te klikken, krijg je daarna nog alleen die dossiers of artikelen te zien die bij dat thema, vak of profiel horen. Klik je op het kruisje, dan wordt de filter weer uitgeschakeld.
  • Je kan zoeken op thema. Handig als je wel een richting weet, bv. Techniek, maar nog geen onderwerp hebt.
  • En je kan via de actuele en nieuwe dossiers op de homepage op ideeën komen.

   

  Per dossier worden ook nog eens de gerelateerde dossiers genoemd. Daar bedoelen we mee dat als je een dossier hebt gevonden, je kan doorklikken naar dossiers die met dat onderwerp te maken hebben. Bv. Via het dossier Computercriminaliteit wordt je geattendeerd op de dossiers Internet, Privacy en Sociale media.

 •  

  Stel je vraag aan onze medewerkers of gebruik onderstaand webformulier. 

  * Verplicht in te vullen

   

  Is het mailadres correct ingevuld?