pdf print

Zaalhuur

Centre Céramique is de aangewezen locatie voor een effectieve vergadering of bijeenkomst. Centre Céramique beschikt namelijk over een aantal zalen die u kunt huren. Een vergadering in klein gezelschap of een presentatie voor een groot publiek, het is mogelijk in onze zalen die geschikt zijn voor 10 tot 90 personen. In alle ruimtes is gratis Wi-Fi beschikbaar! In het overzicht staan per zaal de standaard faciliteiten aangegeven; naar wens kunnen wij de zaal voorzien van aanvullende apparatuur of middelen. Voor de catering verwijzen wij naar onze klantenservice (043-3505600).

Pierre Kempzaal | Boardroom | Fons Olterdissenzaal | Instructieruimte | Marie Koenenzaal 
Stadshal | Restaurant | Balkon | Sphinxvloer | Prijsoverzicht | Aanvraagformulier


 

Pierre Kempzaal

De Pierre Kempzaal is een presentatieruimte voor een gezelschap tot maximaal 90 personen. De zaal is voorzien van uitgebreide faciliteiten, zoals pc, beamer, groot scherm, geluidsinstallatie met microfoons, draadloze muis, pointer. Alles is te bedienen vanaf het katheder. De faciliteiten zijn inbegrepen in de huurprijs. Bovendien heeft u in de voorruimte een prachtig uitzicht over Maastricht.
<terug> 

Boardroom

Vergaderen met uniek uitzicht over Maastricht? Dat is mogelijk in de Boardroom, gelegen op de 5e etage van Centre Céramique. Deze zaal is ingericht als vergaderruimte voor maximaal 14 personen en standaard voorzien van een whiteboard en flipover. Ook hier kunt u gebruik maken van gratis Wi-Fi.
<terug> 

Fons Olterdissenzaal A / B / Combi

De Fons Olterdissenzaal ligt in het souterrain van Centre Céramique. Deze zaal is flexibel in te delen met een schuifwand. Een halve zaal is geschikt als vergaderruimte voor 10 personen. Bent u met meer, dan kunt u in de hele zaal vergaderen met maximaal 18 personen. De zaal kan in overleg en tegen meerkost ook ingericht worden als presentatieruimte voor maximaal 40 personen. Standaard zijn beide vergaderruimtes voorzien van whiteboard en flipover en Wi-Fi is gratis beschikbaar. 
<terug> 

Instructieruimte

De ideale ruimte voor het geven van instructies en trainingen. De zaal is voorzien van een instructeurs-pc die verbonden is met een beamer, en 10 werkplekken met pc in lesopstelling voor de cursisten.
<terug> 

Marie Koenenzaal

Deze ruimte is bij uitstek geschikt voor jeugdactiviteiten. De zaal is ingericht met zitblokken, en tafels met krukjes. Bij de zaal is kindersanitair aanwezig. 
<terug> 

Stadshal / Restaurant / Balkon / Sphinxvloer

Deze ruimtes in het publieke gedeelte van Centre Céramique zijn in overleg beschikbaar.   
<terug> 

 

Prijsoverzicht

Zaal Opstelling         Personen     Prijs per uur*
Pierre Kempzaal  Theater 90 € 70,00
Boardroom

Vergader

17 € 37,00
Fons Olterdissenzaal A Vergader 10 € 18,50
Fons Olterdissenzaal B Vergader 10 € 18,50
Fons Olterdissenzaal Combi A+B      Vergader 18 € 37,00
Instructieruimte Les 12 € 70,00
Marie Koenenzaal Voorleeskring    40 € 18,50
Stadshal In overleg  200 Per dag € 550,00
Balkon druppel In overleg  75 € 37,50
Sphinxvloer In overleg  75 € 37,00

 

Organisatiekosten evenement Prijs per uur* 
Organisatiekosten € 45,00

 

Personeelskosten Prijs per uur*
Gastvrouw / medewerk(st)er klantenservice € 45,00
Technische dienst € 45,00
Bewaking € 35,00

 

Schoonmaakkosten Prijs per boeking 
Schoonmaak zalen € 45,00
Schoonmaak stadshal € 150,00

 

Middelen en apparatuur Prijs per boeking
Laptop € 25,00
Beamer € 25,00
Los scherm € 25,00
Vleugel incl. stemmen €100,00
Geluidsinstallatie € 100,00
Statafel met rok € 7,50
Andere middelen en apparatuur op aanvraag

 

* Minimale huurperiode is twee uren, als u een ruimte korter huurt, worden er twee uren in rekening gebracht.

Zaalhuur buiten openingstijden en in weekends alleen in overleg.

Afhankelijk van de aard en het tijdstip van het evenement kunnen er op de genoemde prijzen nog aanvullingen plaatsvinden. Denk bijvoorbeeld aan de kosten van de inzet van gastvrouwen, beveiliging, technisch personeel of extra schoonmaakkosten.

Op alle door ons aangegane overeenkomsten zaalhuur zijn de Uniforme Voorwaarden Horeca van toepassing. Deze kunt u hier als PDF inzien of downloaden.

 

Meer weten of een offerte? 

Vul dan het aanvraagformulier in. De klantenservice neemt contact met u op over de mogelijkheden. U bent uiteraard ook van harte welkom om een keer naar onze zalen te komen kijken. Als u van tevoren een afspraak maakt, leiden onze medewerkers u graag rond. Tel. (043) 350 56 00.
Alleen voor medewerkers van de Gemeente Maastricht: neem contact op met de klantenservice via klantenservice@maastricht.nl of (043) 350 56 00, reserveren voor medewerkers is niet mogelijk via het aanvraagformulier.

Aanvraagformulier

 

 

Boardroom

Boardroom

uitzicht Boardroom

Boardroom2

Pierre Kempzaal

kempzaal zij

kempzaal scherm

kempzaal frontaal