Bibliotheekservicepunt Malpertuis

 

Top 3 voordelen van het Servicepunt!
Welke voordelen biedt het Servicepunt en wat heeft u eraan?

Nummer één!
Via het Servicepunt heeft u direct toegang tot de hele bibliotheekcollectie van de Stadsbibliotheek Maastricht. In het servicepunt staat een kleine collectie waaruit u direct kunt lenen. Als u iets wilt lenen wat aanwezig is in de Stadsbibliotheek, maar niet op de plank staat in het Servicepunt, dan kunt u dit reserveren. Het gewenste materiaal staat dan binnen enkele dagen voor u klaar in het servicepunt, waar u het ook weer kunt terugbrengen.

Wist u trouwens dat u direct kunt lenen/reserveren/verlengen via www.centreceramique.nl
Hier krijgt u ook de gelegenheid om te lenen uit de collectie van bijna alle Limburgse bibliotheken of de openbare bibliotheken uit het hele land.

Nummer twee!
Naast de faciliteiten van het Servicepunt, kunt u met dezelfde bibliotheekpas gebruik maken van de Stadsbibliotheek in Centre Céramique. Hier vindt u een hele uitgebreide collectie boeken (meer dan 500.000), tijdschriften, muziek, films en vele, digitale bronnen aan informatie. Onze deskundige medewerkers staan daar voor u klaar! Centre Céramique organiseert speciale rondleidingen, zodat we u wegwijs kunnen maken.

Nummer drie!
In het Servicepunt is er gelegenheid om onder het genot van een kop koffie uw krantje of tijdschrift te lezen. De leestafel vormt het centrum van het servicepunt. Iedereen is welkom om aan te schuiven.

 

Bibliotheekservicepunt Malpertuis

Adres gegevens

Sproetepad 20

6217CG Maastricht

Postadres

Postbus 1992

6201BZ Maastricht

T: 043 350 5600

F: 043 350 5599

 

Bus
Lijn 1 (Malpertuisplein)
Lijn 2 (Malpertuisplein)

We zijn morgen gesloten
Openingstijden deze week:
 • 14:00 - 17:00
 • Gesloten
 • 14:00 - 17:00
 • Gesloten
 • 14:00 - 17:00
 • Gesloten
 • Gesloten
Uitzonderingen:
 • 25 december Gesloten
 • 1 januari Gesloten
468

Catalogus Maastricht

Mijn menu - klik hier voor uitleg -

Regel je bibliotheekzaken mobiel

Met 'Bibliotheek Wise app' hebben leden van Centre Céramique altijd en overal toegang tot hun bibliotheek.

Downloaden en meer informatie

 • 01 juli

  Net als een Neanderthaler

  Prehistorische familiedag in Natuurhistorisch Museum
  13:30 - 16:30
  02 juli

  Mo en Spits

  Speciaal voorleesuurtje over archeologie
  14:00 - 15:00
  05 juli

  Videopower

  12:00 - 13:30
  05 juli

  Voorleesuurtje

  Ben je niet op vakantie en heb je zin in een gezellige middag?
  14:00 - 15:00
  08 juli

  De Architectenwinkel

  Wil je verbouwen, zelf bouwen of verkennen wat aan je huis beter kan?
  13:00 - 17:00
  1 2 3 4 5 »
 • Ruim 200 nieuwe luisterboeken in de LuisterBieb

  Goed nieuws! De LuisterBieb app heeft er ruim 200 nieuwe luisterboeken bij. Spannende luisterboeken van David Baldacci en Stieg Larsson en interessante hoorcolleges van Govert Schilling en Leo Samama.

  Gratis oefenen voor theorie-examen bij Centre Céramique

  In 2017 kun je bij Centre Céramique gratis oefenen voor je theorie-examen scooter (bromfiets), auto of motor met het oefenprogramma theorie-rijbewijs van Theorie.nl. De theorie-examens zijn actueel en conform de CBR wijze. De Bibliotheek helpt hiermee de slagingskans van theorie-examenkandidaten vergroten.

  Collegebesluit uitvoeringsplan 2017 – 2018

  Maastricht is trots op haar cultuurhistorie, erfgoed en culturele talenten. Centre Céramique, Kumulus en het Natuurhistorisch Museum Maastricht zijn de gemeentelijke ankers van die trots.

  Start VakantieBieb, hét zomercadeau van de Bibliotheek

  Met de VakantieBieb-app heeft iedereen gratis toegang tot een omvangrijke selectie Nederlandse e-books gedurende de hele zomer. Voor de jeugd gaat de VakantieBieb al per 1 juni open. Vanaf 1 juli zijn ook de titels voor volwassenen beschikbaar. Er zijn dit jaar meer dan 60 titels te downloaden, en er zijn handige leeftijdscategorieën voor kinderen aan gekoppeld.

  Cursus van de maand juni: Mindfulness

  Wil jij weten waarom je soms uit balans raakt en hoe je dat voorkomt? Mindfulness is een bewezen effectieve methode om beter om te gaan met stress, onrust en angst. In deze cursus van de maand ontdek je wat mindfulness voor jou kan betekenen. En hoe je het makkelijk in je eigen leven toepast. Een boeiende mix van theorie, praktische oefeningen en opdrachten.


  1 2 3