Educatie

Een leven lang leren. Het kan in Centre Céramique. Want het is de aangewezen plek voor mensen die ondersteuning zoeken bij hun opleiding en studie. Naast onze uitgebreide collecties en studie- en internetfaciliteiten, organiseren wij komend seizoen verrassende cursussen, die voor u een inspiratiebron kunnen zijn op het gebied van literatuur, computer en internet, schrijven, architectuur en kunst. Bijeenkomsten die u aanzetten tot een andere manier van lezen, luisteren, kijken en genieten van het leven. 

Bibliotheek, maatschappelijk hart van de samenleving

 
 • 24 mei
  25 mei
  De Architectenwinkel Maastricht

  De Architectenwinkel

  Wil je verbouwen, zelf bouwen of verkennen wat aan je huis beter kan?
  13:15 - 16:45
  28 mei

  Klik & Tik

  oefenen met de computer, internet, whatsapp….
  10:00 - 12:00
  28 mei

  Taalcafé Malpertuis

  10:00 - 12:00
  1 2 3 4 5 »
 • Cursus van de maand juni: Gezond en gelukkig 100 worden

  In juni staat de cursus 'Gezond en gelukkig 100 worden' voor je klaar. Doe er je voordeel mee!

  Wil jij ook gezond en gelukkig 100 worden? Voeding is verantwoordelijk voor hoe je eruitziet, van binnen en van buiten. Wat je in je mond stopt, bepaalt voor een groot deel hoe jij je voelt. Deze cursus leert je niet alleen wat gezond is, maar zorgt ervoor dat je straks ook echt niet anders meer wilt.

  Volg een gratis cursus

  Als lid van de Bibliotheek kun je een jaar lang gratis twee online cursussen volgen. Om een nieuwe hobby te ontdekken of een vreemde taal te leren. Om te werken aan je persoonlijke ontwikkeling of wegwijs te worden in een computerprogramma.

  Hoe werkt het?

  Met een geldig bibliotheeklidmaatschap kun je twee cursussen per jaar kiezen. Je volgt de cursus van je keuze in je eigen tijd en tempo. Je hebt alleen internet nodig. Na het aanmelden kom je in je persoonlijke cursusomgeving waar je cursus voor je klaar staat.

  Meer weten?

  Ga naar www.onlinebibliotheek.nl/cursussen.html voor meer informatie en een overzicht van het cursusaanbod.