Educatie

Een leven lang leren. Het kan in Centre Céramique. Want het is de aangewezen plek voor mensen die ondersteuning zoeken bij hun opleiding en studie. Naast onze uitgebreide collecties en studie- en internetfaciliteiten, organiseren wij komend seizoen verrassende cursussen, die voor u een inspiratiebron kunnen zijn op het gebied van literatuur, computer en internet, schrijven, architectuur en kunst. Bijeenkomsten die u aanzetten tot een andere manier van lezen, luisteren, kijken en genieten van het leven. 

Bibliotheek, maatschappelijk hart van de samenleving

 
 • 01 november

  Nederland Leest

  Thema: Voeding 1 november t/m 30 november
  09:00 - 18:00
  18 november

  Hora de lectura Española 4+

  Sandra lee una bonita historia
  14:00 - 15:00
  18 november

  Korenconcert

  Een reis door de Wereld
  14:30 - 16:00
  20 november

  Taalcafé Malpertuis

  10:00 - 12:00
  20 november
  Geldcafé

  Het Geldcafé

  voor ondernemers
  19:00 - 21:00
  1 2 3 4 5 »
 • Cursus van de maand november: Thaise massage

  In november staat de cursus 'Thaise massage' voor je klaar. Doe er je voordeel mee!

  De traditionele Thaise massage is dé manier om lichaam en geest in balans te brengen. Het is een van de oudste geneeswijzen ter wereld, die al zo’n 2.500 jaar wordt toegepast. In deze cursus leer je zelf op eenvoudige wijze een Thaise massage uitvoeren. Ook bekijken we wat zo’n massage precies inhoudt en welke banen op het lichaam van belang zijn.

  Volg een gratis cursus

  Als lid van de Bibliotheek kun je een jaar lang gratis twee online cursussen volgen. Om een nieuwe hobby te ontdekken of een vreemde taal te leren. Om te werken aan je persoonlijke ontwikkeling of wegwijs te worden in een computerprogramma.

  Hoe werkt het?

  Met een geldig bibliotheeklidmaatschap kun je twee cursussen per jaar kiezen. Je volgt de cursus van je keuze in je eigen tijd en tempo. Je hebt alleen internet nodig. Na het aanmelden kom je in je persoonlijke cursusomgeving waar je cursus voor je klaar staat.

  Meer weten?

  Ga naar www.onlinebibliotheek.nl/cursussen.html voor meer informatie en een overzicht van het cursusaanbod.