Onze collectie is uiteraard niet uitputtend. Daarom bieden wij onze klanten ook de mogelijkheid om materialen zelf aan te vragen bij andere bibliotheken of via de dienst Landelijk lenen zelf media te gaan lenen bij andere bibliotheken. Op deze manier komt de totale collectie van alle Nederlandse bibliotheken beschikbaar voor leden van Centre Céramique.

• Aanvragen bij een andere bibliotheek
    Via de online service Aanvragen kunt u eenvoudig zoeken en aanvragen bij andere bibliotheken. Met de service Aanvragen heeft u als pashouder van de Heuvellandbibliotheken toegang tot 35 miljoen boeken, cd’s, dvd's, films, games, luisterboeken en bladmuziek: 24 uur per dag, zeven dagen per week en vanaf iedere internetlocatie. U hoeft dus niet meer naar de bibliotheek te komen om materialen te bestellen maar het mag natuurlijk wel.

• Landelijk Lenen
    Uw bibliotheekpas is geldig in een groot deel van Nederland