Databanken: alfabetische lijst van digitale abonnementen

Onderstaande digitale abonnementen zijn alléén toegankelijk in Centre Céramique (). Enkele van deze abonnementen zijn, voor bibliotheekleden, ook thuis raadpleegbaar. Deze zijn te herkennen aan het . Inloggen gaat met uw bibliotheekpas en bibliotheek pincode: 

1. Klik op de databank van uw keuze
2. Er opent een scherm met afbeelding van uw bibliotheekpas; klik op "nee"
3. Voer het pasnummer in van uw bibliotheekpas (begint met 2431200....).
4. Log in met uw wachtwoord of pincode: De pincode is uw geboortedatum/verjaardag als dd/mm (dus 8 juli = 0807) indien u dit nooit veranderd heeft.
5. Accepteer de voorwaarden en bekijk het zoekresultaat.
 

Actuele documentatiebank   

Actuele documentatiebank 
Ruim vijfduizend krantenartikelen per jaar, in honderd actuele thema's, als handig naslagwerk bij werkstukken en scripties. Men kan zoeken op thema, trefwoord, studiehuisprofiel, onderwijsvak, fulltext search, én op auteur, bron en verschijningsdatum van de krantenartikelen.

Actuele documentatiebank Jeugd   

Actuele documentatiebank Jeugd 
Ben je op zoek naar een onderwerp voor een werkstuk of een spreekbeurt? Dan helpt de Actuele Documentatiebank Jeugd je op weg. De Actuele Documentatiebank Jeugd bestaat uit kant en klare dossiers over allerlei onderwerpen. De inhoud van de dossiers wordt regelmatig aangevuld en er komen vaak nieuwe dossiers bij.

Bereslim Prentenboeken   

Bereslim Prentenboeken
Bereslimme Boeken zijn digitale prentenboeken voor kinderen van 3 tot 7 jaar die bijdragen aan de taalontwikkeling.

   

CBR Theorie examens 
Oefenen en leren voor je auto, bromfiets of motor rijbewijs.

Chemische Feitelijkheden  

Chemische feitelijkheden 
Een naslagwerk over chemie en aanverwante vakgebieden. Vraag een medewerker om een gebruikersnaam en wachtwoord. Een gedrukte versie is ook aanwezig op de 2e etage van Centre Céramique bij de rubriek Natuurwetenschappen 540.1 CHEM 

Catalogus Audiovisuele materialen   

Catalogus Audiovisuele materialen 
Bevat ruim 40.000 titel- en inhoudsbeschrijvingen van audiovisuele programma's die in Nederland aanwezig zijn.

Catalogus Epistularum Neerlandicum   

Catalogus Epistularum Neerlandicum
Catalogus van ontsloten brieven. Ontsloten is de periode vanaf 1600 tot heden.

Centraal Bestand Kinderboeken   

Centraal Bestand Kinderboeken
Bevat ca. 160.000 beschrijvingen van Nederlandstalige kinderboeken, -tijdschriften en audiovisuele materialen die een relatie hebben met kinderboeken.

Consumentenbond  

Consumentenbond 
Toegang tot de besloten informatie op de site van de Consumentenbond (dagelijkse updates). 

 E-books lenen  

E-books lenen
Duizenden e-books lenen bij de bibliotheek zoals thrillers, romans maar ook non-fictie. Alléén voor bibliotheekleden.

Fictierom  

Fictierom 
Uitgebreid overzicht van Nederlandse, in het Nederlands vertaalde en buitenlandse romans en verhalen verschenen na 1983.

Grote Winkler Prins Encyclopedie  

Grote Winkler Prins Encyclopedie 
Een zeer volledige en prachtig vormgegeven online encyclopedie. De ruim zestigduizend artikelen worden ondersteund door veel multimedia, een interactieve atlas en een statistiekmodule. De intuïtieve navigatie en de vele zoekmogelijkheden maken deze encyclopedie tot een ultieme informatiebaak.

Grijze Literatuur in Nederland  

Grijze Literatuur in Nederland 
In Nederland uitgegeven proefschriften en publicaties van bestuurslichamen, wetenschappelijke instellingen en daarmee gelijk te stellen organisaties. Ontsloten is de periode 1982 - heden.

Historie in Titels (HinT)  

Historie in Titels (HinT) 
Wetenschappelijke bibliografie over Westeuropese geschiedenis vanaf ca. 1500, geschiedfilosofie, geschiedtheorie en historiografie.

Incunabula Short Title catalogue  

Incunabula Short Title catalogue 
Een door de British Library ter beschikking gesteld databestand van de in de 15e eeuw met losse letter gedrukte boeken.

Junior Winkler Prins Encyclopedie  

Junior Winkler Prins Encyclopedie 
Vanaf 6 jaar. Een zeer volledige en prachtig vormgegeven online encyclopedie met veel video’s, animaties, geluidsfragmenten en afbeeldingen.

Keesings Historisch Archief  

Keesings Historisch Archief 
Omvat de wereldgeschiedenis van de laatste 65 jaar. Maandelijkse update. 

Letterkundig Museum Collecties  

Letterkundig Museum Collecties 
Catalogus van (een deel) de collectie van het Letterkundig Museum: brieven, handschriften, illustratief materiaal, audiovisueel materiaal, secundaire literatuur. 

Lidia Online  

Lidia Online 
Bevat ruim 475.000 beschrijvingen van boeken, AVM en bladmuziek die vanaf 1978 aan de openbare bibliotheken zijn aangeboden ten behoeve van de collectievorming. 

Literom  

Literom  
Grootste verzameling artikelen en recensies over Nederlandstalige literatuur. Voor leden ook thuis te gebruiken. Voor thuisgebruik klik hier om in te loggen met uw bibliotheekpas. De inhoud van de thuis te gebruiken versie kan afwijken (minder actueel) dan de  versie die in de bibliotheek is in te zien.

Literom Jeugd  

Literom Jeugd  
Circa tienduizend artikelen, auteursinterviews en recensies over jeugdboeken. Voor leden ook thuis te gebruiken. Voor thuisgebruik klik hier om in te loggen met uw bibliotheekpas. De inhoud van de thuis te gebruiken versie kan afwijken (minder actueel) dan de  versie die in de bibliotheek is in te zien.

Literom Wereldliteratuur   

Literom Wereldliteratuur  
Grootste verzameling artikelen en recensies over literaire werken uit de wereldliteratuur. Voor leden ook thuis te gebruiken. Voor thuisgebruik klik hier om in te loggen met uw bibliotheekpas. De inhoud van de thuis te gebruiken versie kan afwijken (minder actueel) dan de  versie die in de bibliotheek is in te zien.

Munzinger Film Archiv  

Munzinger Film Archiv 
Inhoudsbeschrijvingen van, en kritieken op, films die zijn verschenen anaf 1992. Daarnaast beschrijvingen van filmspelers, regisseurs en producenten.

Munzinger Personen Archiv  

Munzinger Personen Archiv 
Meer dan 23.000 gedetailleerde biografieën van personen die politiek, economisch, wetenschappelijk en cultureel hun sporen (hebben) achtergelaten in de geschiedenis. 

Munzinger Pop Archiv   

Munzinger Pop Archiv 
Uitgebreide levensbeschrijvingen van internationale popartiesten en popgroepen en uitleg over muziekgenres en -stromingen. 

Muziekwebluister  

Muziekwebluister 
4,5 miljoen tracks digitaal te beluisteren in de bibliotheek! 

Nederlandse Centrale Catalogus (NCC)  

Nederlandse Centrale Catalogus (NCC) 
Bevat de gegevens en vindplaatsen van circa 14 miljoen boeken en bijna 500.000 tijdschriften in meer dan 400 bibliotheken in Nederland. 

Online Contents   

Online Contents 
Zoeken in inhoudsopgaven van tijdschriften wereldwijd. 

Online Contents NL  

Online Contents NL 
Zoeken in inhoudsopgaven van Nederlandse tijdschriften. 

Onderwijsdatabank  

Onderwijsdatabank 
Beschrijvingen van boeken en tijdschriftartikelen, vanaf 1980 tot 2001, op het gebied van onderwijsonderzoek en leer- en toetsontwikkeling. 

Gesproken boeken van Passend lezen   

Passend lezen - Gesproken boeken  
45.000 gesproken boeken in uiteenlopende genres. Van klassiekers tot actuele titels. Exclusief voor bibliotheekleden met een leesbeperking (blind, slechtziend, dyslectisch of een motorische en/of cognitieve beperking (reuma, afasie etc.).

Picarta  

Picarta 
In één zoekopdracht zoeken naar boeken, tijdschriften en tijdschriftartikelen, brieven, online bronnen, bladmuziek, geluid, audiovisuele materialen, illustratief, software, cartografie. 

Pressdisplay  

Pressdisplay  
Online bladeren en lezen in 5000 kranten en tijdschriften uit 100 verschillende landen en in 54 talen. Fulltext, actueel én met een archief tot 90 dagen.

Pressreader app
Haal de kranten op in de bibliotheek en lees ze thuis! Pressreader is de mobiele app van PressDisplay. Maak in één van de vestigingen van Centre Céramique verbinding met het WiFi netwerk, download de gewenste kranten en lees ze vervolgens thuis of onderweg. In de bibliotheek lezen kan natuurlijk ook! Installeer de app en maak kennis met de vele mogelijkheden die de app biedt! Pressreader is gratis te downloaden in de Apple appstore, Google Play en de Microsoft appstore.

Pressreader is the mobile app belonging to PressDisplay. Install the app on your device, connect to the WiFi network in one of the Centre Céramique libraries and download your newspapers. You can then read them at home or on the road. Pressreader is available in the Apple appstore, Google Play and Microsoft appstore.

Publiekwijzer  

Publiekwijzer 
Een serie catalogi, met onder andere PiCarta, WSF 13 onder 1 knop, Nederlandse Centrale Catalogus, Online Contents en Online Contents NL 

Regionale Catalogus Limburg  

Regionale Catalogus Limburg 
Omvat de collecties van circa 28 wetenschappelijk bibliotheken (o.a. hogescholen en universiteit) in Limburg. 

Short Title Catalogue Netherlands  

Short Title Catalogue Netherlands 
De Nederlandse bibliografie van 1540-1800. 

Sociaal Wetenschappelijke Literatuur  

Sociaal Wetenschappelijke Literatuur 
Bevat gegevens van Nederlandse publicaties, onderzoeksrapporten, academische proefschriften en redes, tijdschriftartikelen en boekbesprekingen, van wetenschappelijke instellingen, onderzoeksbureau's, bestuurlijke organen e.d. op het gebied van de maatschappijwetenschappen. 

Songfinder  

Songfinder 
Loop je vast in de bibliotheekcatalogus omdat de inhoud van verzamelbundels daarin niet is terug te vinden? In Songfinder is de complete inhoudsopgave te vinden van de verzamelbundels bladmuziek. 

 Springerlink  

Springerlink 
Databank met toegang (fulltext of samenvattingen) tot wetenschappelijke tijdschriften, naslagwerken en boeken op alle vakgebieden. 

Studie Winkler Prins Encyclopedie  

Studie Winkler Prins Encyclopedie 
Vanaf 10 jaar. Een zeer volledige en prachtig vormgegeven online encyclopedie met veel video’s, animaties, geluidsfragmenten en afbeeldingen.

Uittrekselbank  

Uittrekselbank 
Ruim 1500 uittreksels van Nederlandstalige én buitenlandse literatuur en circa 250 auteursportretten. Voor leden ook thuis te gebruiken. Voor thuisgebruik klik hier om in te loggen met uw bibliotheekpas. De inhoud van de thuis te gebruiken versie kan afwijken (minder actueel) dan de  versie die in de bibliotheek is in te zien.

Uittrekselbank Jeugd  

Uittrekselbank Jeugd 
Speciaal voor jongeren geschreven uittreksels van jeugdboeken, auteursportretten van jeugdboekenschrijvers en beknopte ‘snuffelteksten’. Voor leden ook thuis te gebruiken. Voor thuisgebruik klik hier om in te loggen met uw bibliotheekpas. De inhoud van de thuis te gebruiken versie kan afwijken (minder actueel) dan de  versie die in de bibliotheek is in te zien.

Van Dale Nederlands  

Van Dale Nederlands 
Deze databank bevat de inhoud van de 14e uitgave van het Van Dale Groot woordenboek van de Nederlandse taal. 

Van Dale Nederlands - Engels    

Van Dale Nederlands - Engels 
Deze databank is inhoudelijk identiek aan de in boekvorm verschenen Van Dale Groot woordenboek Nederlands-Engels. 

Van Dale Engels - Nederlands   

Van Dale Engels - Nederlands
Deze databank is inhoudelijk identiek aan de in boekvorm verschenen Van Dale Groot woordenboek Engels-Nederlands. 

   

Van Dale Nederlands - Duits
Deze databank is inhoudelijk identiek aan de in boekvorm verschenen Van Dale Groot woordenboek Nederlands-Duits.

Van Dale Duits - Nederlands   

Van Dale Duits - Nederlands 
Deze databank is inhoudelijk identiek aan de in boekvorm verschenen Van Dale Groot woordenboek Duits-Nederlands.

Van Dale Duits - Nederlands   

Van Dale Nederlands - Frans 
Deze databank is inhoudelijk identiek aan de in boekvorm verschenen Van Dale Groot woordenboek Nederlands-Frans.

Van Dale Frans - Nederlands   

Van Dale Frans - Nederlands 
Deze databank is inhoudelijk identiek aan de in boekvorm verschenen Van Dale Groot woordenboek Frans-Nederlands.

Van Dale Nederlands - Spaans   

Van Dale Nederlands - Spaans 
Deze databank is inhoudelijk identiek aan de in boekvorm verschenen Van Dale Groot woordenboek Nederlands-Spaans.

Van Dale Spaans - Nederlands   

Van Dale Spaans - Nederlands 
Deze databank is inhoudelijk identiek aan de in boekvorm verschenen Van Dale Groot woordenboek Spaans-Nederlands.

Winkler Prins Encyclopedie, Grote  

Winkler Prins Encyclopedie, Grote 
Een zeer volledige en prachtig vormgegeven online encyclopedie. De ruim zestigduizend artikelen worden ondersteund door veel multimedia, een interactieve atlas en een statistiekmodule. De intuïtieve navigatie en de vele zoekmogelijkheden maken deze encyclopedie tot een ultieme informatiebaak.

Winkler Prins Encyclopedie, Junior  

Winkler Prins Encyclopedie, Junior 
Vanaf 6 jaar. Een zeer volledige en prachtig vormgegeven online encyclopedie met veel video’s, animaties, geluidsfragmenten en afbeeldingen.

Winkler Prins Encyclopedie, Studie  

Winkler Prins Encyclopedie, Studie 
Vanaf 10 jaar. Een zeer volledige en prachtig vormgegeven online encyclopedie met veel video’s, animaties, geluidsfragmenten en afbeeldingen.

Artikel delen:

Aantal queries unique: 26
Aantal queries total: 42

[2] SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS `template_id`,`active`,`deleted`,`custom_template`,`newsletter_ready`,`name`,`version`,`creation_date`,`author`,`directory`,`front_js`,`create_id`,`alter_id`,`create_date`,`alter_date`,`support_page_id`,`bootstrap` FROM `sys_template` WHERE (`template_id`=111) AND (`active`=1) AND (`deleted`=0)
[1] SELECT r.target_id, r.target_system_id, r.primary, r.path FROM `sys_route` AS r LEFT JOIN `sys_repository_item` sri ON (sri.item_id = r.target_id AND sri.item_system_id = r.target_system_id) WHERE (r.site_id=2 OR r.site_id IS NULL) AND r.`active` = "1" AND r.target_type = "page" AND (r.path LIKE "collecties_digitale_bibliotheek/digitale_bibliotheek_databank" OR r.path LIKE "collecties_digitale_bibliotheek/digitale_bibliotheek_databank_" OR r.path LIKE "collecties_digitale_bibliotheek/") AND sri.deleted = "0" AND r.regex = "0"
[1] SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS `item_id`,`item_system_id`,`source_id`,`source_system_id`,`status`,`comment` FROM `sys_repository_item_status` WHERE (`item_id`=1716) AND (`item_system_id`=127)
[2] SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS `item_id`,`item_system_id`,`item_type`,`node_id`,`node_system_id`,`name`,`deleted`,`create_id`,`alter_id`,`create_date`,`alter_date`,`lockable` FROM `sys_repository_item` WHERE (`item_id`=1716) AND (`item_system_id`=127) AND (`item_type`=10) AND (`deleted`=0)
[2] SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS `page_id`,`page_system_id`,`layout`,`title`,`searchable` FROM `mod_page` WHERE (`page_id`=1716) AND (`page_system_id`=127)
[1] SELECT fieldname,value FROM `sys_repository_item_metadata` WHERE `item_id` = 1716
[1] SELECT tag FROM `sys_repository_item_tag` WHERE `item_id` = 1716
[1] SELECT layout_file FROM `sys_template_panel` WHERE template_id=111 AND layout='Overzicht/Detail' GROUP BY layout
[2] SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS `template_id`,`name`,`impl` FROM `sys_template_smarty_plugin` WHERE (`template_id`=111)
[2] SELECT FOUND_ROWS()
[1] SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS `node_id`,`node_system_id`,`parent_id`,`parent_system_id`,`name`,`deleted`,`create_id`,`alter_id`,`create_date`,`alter_date` FROM `sys_repository_node` WHERE (`node_id`=205) AND (`node_system_id`=127)
[1] SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS `node_id`,`node_system_id`,`parent_id`,`parent_system_id`,`name`,`deleted`,`create_id`,`alter_id`,`create_date`,`alter_date` FROM `sys_repository_node` WHERE (`node_id`=39) AND (`node_system_id`=127)
[2] SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS `node_id`,`node_system_id`,`parent_id`,`parent_system_id`,`name`,`deleted`,`create_id`,`alter_id`,`create_date`,`alter_date` FROM `sys_repository_node` WHERE (`node_id`=14) AND (`node_system_id`=127)
[4] SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS `node_id`,`node_system_id`,`parent_id`,`parent_system_id`,`name`,`deleted`,`create_id`,`alter_id`,`create_date`,`alter_date` FROM `sys_repository_node` WHERE (`node_id`=3) AND (`node_system_id`=127)
[8] SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS `node_id`,`node_system_id`,`parent_id`,`parent_system_id`,`name`,`deleted`,`create_id`,`alter_id`,`create_date`,`alter_date` FROM `sys_repository_node` WHERE (`node_id`=1) AND (`node_system_id`=127)
[1] SELECT IF(r.restriction_id IS NULL OR r.restriction_id = 0, 0, IF(r.restriction_system_id = 127, r.restriction_id, CONCAT(r.restriction_id,"-",r.restriction_system_id))) FROM mod_restriction r INNER JOIN sys_repository_item ri ON (r.restriction_id=ri.item_id AND r.restriction_system_id=ri.item_system_id) LEFT JOIN mod_restriction_page rp ON r.restriction_id=rp.restriction_id AND r.restriction_system_id=rp.restriction_system_id LEFT JOIN mod_restriction_folder rf ON r.restriction_id=rf.restriction_id AND r.restriction_system_id=rf.restriction_system_id LEFT JOIN mod_restriction_site rs ON r.restriction_id=rs.restriction_id AND r.restriction_system_id=rs.restriction_system_id WHERE ri.deleted=0 AND ((rp.page_id=1716 AND rp.page_system_id=127) OR (rs.site_id=2) OR (rf.folder_id=39 AND rf.folder_system_id=127) OR (rf.folder_id=14 AND rf.folder_system_id=127) OR (rf.folder_id=3 AND rf.folder_system_id=127) OR (rf.folder_id=1 AND rf.folder_system_id=127) OR (rf.folder_id=205 AND rf.folder_system_id=127)) GROUP BY r.restriction_id, r.restriction_system_id
[1] SELECT tp.name FROM `sys_template_panel` AS tp INNER JOIN `sys_template` AS t ON t.template_id=tp.template_id WHERE t.active=1 AND t.deleted=0 AND tp.layout="Overzicht/Detail" GROUP BY tp.name
[1] SELECT mp.*, IF(mp.panel_id IS NULL OR mp.panel_id = 0, 0, IF(mp.panel_system_id = 127, mp.panel_id, CONCAT(mp.panel_id,"-",mp.panel_system_id))) AS _panel_id, IF(mp.page_id IS NULL OR mp.page_id = 0, 0, IF(mp.page_system_id = 127, mp.page_id, CONCAT(mp.page_id,"-",mp.page_system_id))) AS _page_id, IF(stp.layout IS NULL, 0, 1) AS in_layout FROM mod_page_panel AS mp LEFT JOIN sys_template_panel AS stp ON ((stp.name = mp.name) AND (stp.layout = "Overzicht/Detail")) WHERE mp.page_id = "1716" AND mp.page_system_id = "127" AND NOT stp.layout IS NULL GROUP BY mp.name ORDER BY stp.taborder
[1] SELECT sri.*, sp.name as `panel_name`, mpi.panel_item_id, mpi.panel_item_id AS _panel_item_id, IF(sri.item_id IS NULL OR sri.item_id = 0, 0, IF(sri.item_system_id = 127, sri.item_id, CONCAT(sri.item_id,"-",sri.item_system_id))) AS _item_id, IF(sri.node_id IS NULL OR sri.node_id = 0, 0, IF(sri.node_system_id = 127, sri.node_id, CONCAT(sri.node_id,"-",sri.node_system_id))) AS _node_id, IF(srim.fieldname = "file_type", srim.value, null) as "file_type", mpi.exe_priority, mpi.active FROM sys_repository_item AS sri LEFT JOIN sys_repository_item_metadata AS srim ON (sri.item_id = srim.item_id) AND (sri.item_system_id = srim.item_system_id AND srim.fieldname = "file_type") INNER JOIN sys_site_panel_item AS mpi ON (sri.item_id = mpi.item_id) INNER JOIN sys_site_panel AS sp ON ( mpi.panel_id = sp.panel_id ) WHERE sp.name IN ("blh_logo","blh_topmenu","blh_submenu","blh_mainmenu","blh_search","blh_breadcrumb","blh_right_dc","blh_footer_banner","blh_footer_menu","blh_bottom","blh_head_hidden") AND sp.site_id = 2 AND sri.deleted=0 ORDER BY mpi.order_id
[1] SELECT * FROM `sys_site_panel_display_option` WHERE panel_item_id IN (60,61,62,59,58,64)
[1] SELECT sri.*, mpi.panel_item_id, mpi.panel_item_system_id, IF(mpi.panel_item_id IS NULL OR mpi.panel_item_id = 0, 0, IF(mpi.panel_item_system_id = 127, mpi.panel_item_id, CONCAT(mpi.panel_item_id,"-",mpi.panel_item_system_id))) AS _panel_item_id, IF(sri.item_id IS NULL OR sri.item_id = 0, 0, IF(sri.item_system_id = 127, sri.item_id, CONCAT(sri.item_id,"-",sri.item_system_id))) AS _item_id, IF(sri.node_id IS NULL OR sri.node_id = 0, 0, IF(sri.node_system_id = 127, sri.node_id, CONCAT(sri.node_id,"-",sri.node_system_id))) AS _node_id, IF(mpi.panel_id IS NULL OR mpi.panel_id = 0, 0, IF(mpi.panel_system_id = 127, mpi.panel_id, CONCAT(mpi.panel_id,"-",mpi.panel_system_id))) AS _panel_id, IF(srim.fieldname = "file_type", srim.value, null) as "file_type", sri.alter_date, mpi.exe_priority, mpi.active FROM sys_repository_item AS sri LEFT JOIN sys_repository_item_metadata AS srim ON (sri.item_id = srim.item_id) AND (sri.item_system_id = srim.item_system_id AND srim.fieldname = "file_type") INNER JOIN mod_page_panel_item AS mpi ON (sri.item_id = mpi.item_id) AND (sri.item_system_id = mpi.item_system_id) WHERE ( mpi.panel_id = 3152 OR mpi.panel_id = 3154) AND sri.deleted=0 ORDER BY mpi.order_id ASC
[1] SELECT * FROM mod_page_panel_display_option WHERE (panel_item_id = 921 AND panel_item_system_id = 127) OR (panel_item_id = 922 AND panel_item_system_id = 127)
[1] SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS `item_id`,`item_system_id`,`item_type`,`node_id`,`node_system_id`,`name`,`deleted`,`create_id`,`alter_id`,`create_date`,`alter_date`,`lockable` FROM `sys_repository_item` WHERE (`item_id`=1717) AND (`item_system_id`=127)
[1] SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS `item_id`,`item_system_id`,`source_id`,`source_system_id`,`status`,`comment` FROM `sys_repository_item_status` WHERE (`item_id`=1717) AND (`item_system_id`=127)
[1] SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS `item_id`,`item_system_id`,`item_type`,`node_id`,`node_system_id`,`name`,`deleted`,`create_id`,`alter_id`,`create_date`,`alter_date`,`lockable` FROM `sys_repository_item` WHERE (`item_id`=1717) AND (`item_system_id`=127) AND (`item_type`=15) AND (`deleted`=0)
[1] SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS `text_id`,`text_system_id`,`title`,`text` FROM `mod_text` WHERE (`text_id`=1717) AND (`text_system_id`=127)